kézilabda

2020.03.06. 19:36

Ez fontos győzelem volt

Kiesés ellen küzdő rangadóját játszották pénteken este a Continental Arénában.

Fotó: Sipeki Peter +36(20)958-9928

A legutóbb Balassagyarmaton győztes utolsó előtt Nyíregyházi SN az előtt tanyázó szintén tíz pontos Balmazújvárost fogadta. Az első félidőben összességében rendben volt a hazaiak játéka.

Az apróbb termetű, mozgékony hajdúságiak vitorlájából sikerült kifogni a szelet, amit a kapott hét gól bizonyít. A támadásokkal sem volt nagyobb gond és szünetre a megnyugtató kilenc gólos előnybe az is belefért, hogy kimaradt két üres kapus lövés.

A második félidőben visszaesett a hazai játéka és a vendégek felzárkóztak négy gólra (24-20, 25-21). Szerencsére ezt követően megrázták magukat a mieink ismét növelték az előnyt.

Így a hajrában pályára léphetett első felnőtt meccsén a tizennyolc esztendős Baráth Gergő is. A végén hét lett közte, ám ettől fontosabb, hogy értékes két ponttal gazdagodott a nyíregyházi csapat.

Kézilabda. Férfi NB I./B.

Nyíregyházi SN-Balmazújváros 30-23 (16-7))

Continental Aréna, 100 néző, v.: Bána, Horváth.

Nyíregyházi SN. Nagy L. – Pánczél 5, Kurbely, Varga L. 5/1, Munkácsi 3, Gubó 5, Lestál 4. Csere: Gadnai (kapus) Nyitrai, Dobó 3, Vízler 2, Stáb, Erdős 3, Fábián, Baráth.

Kiállítások: 16, illetve 6 perc. Hétméteresek: 2/1, illetve 4/3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában