Szivacskézilabda

2020.03.09. 14:42

Jól sikerült a Kezdődobás

Jókedv, móka, kacagás, no és persze szivacskézilabda.

Fotó: Sipeki Peter +36(20)958-9928

Remek hangulat, rengeteg mosolygós gyermek és szülő – ezek jellemezték a Magyar Kézilabda-Szövetség új kezdeményezését, az U-8 és az

U9-es korosztály számára életre hívott Kezdődobás elnevezésű országos program nyíregyházi, illetve kisvárdai fordulóját.

 

Négyfős csapatok

A mögöttünk hagyott hétvégén kettő pályán mérkőztek meg egymással a csapatok, a lényeg azonban a játék és az élményszerzés volt. Az eredményt nem számolták, a szabályok szerint pedig minden benevezett játékosnak pályára kellett lépnie a kétszer tízperces mérkőzéseken. A megye számos pontjáról érkező gyermekek a mérkőzések közti időszakban sem unatkoztak, egy harmadik pályán ugyanis a megyei kézilabda-szövetség munkatársai élményközpontú, játékos feladatokkal várták őket. Egy biztos: mind a szombati nyíregyházi, mind pedig a vasárnapi kisvárdai rendezvény remek reklámja volt a sportágnak, s azt is gyanítjuk, hogy este senkit sem kellett altatni: a gyerekek a mozgásban, míg a szülök a sportszerű szurkolásban fáradtak el.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában