Futsal

2020.03.06. 09:22

Önbizalmat adhat a legutóbbi meglepetéssiker

A Nyírgyulaj KSE a címvédő otthonában kezdi meg a rájátszást.

Lovas Norbert

Forrás: NYÍRGYULAJ KSE

Fotó: Nagymáté Zoltán Fotográfus

Noha az alapszakaszt igen foghíjas kerettel fejezte be a Nyírgyulaj, a rájátszást így is a Berettyóújfalu, Haladás kettős mögött, de az FTC, Aramis páros előtt kezdheti meg.

Lovas Norbert
Fotó: NYÍRGYULAJ KSE

A Gyulaj a múlt héten szabadnapos volt, így a második fordulóban játssza az első meccsét, méghozzá a címvédő Berettyóújfalu otthonában péntek este.

– Fekete Viktor kivételével mindenki hadra fogható, a sérültek felépültek, bár ketten még nem százszázalékosak – mondta Lovas Norbert, a Gyulaj edzője. – A Magyar Kupa-visszavágóhoz képest többen leszünk. Azon a meccsen óriási meglepetésre sikerült nyernünk négy kettőre. Ebből indulunk ki, mert ez a legutóbbi mérkőzésünk a bajnok ellen. Nem nekünk állt a zászló, de agresszív védekezéssel, a taktikát betartva győztünk. A klub történelmében ez még nem jött össze korábban, immáron ezen is túl vagyunk, remélem, ez kellő önbizalmat ad a fiúknak.

Egy csapatot kell megelőzni

– A pénteki meccs lehet az eddigi legnehezebb ellenük, mert lehet, hogy meghúztuk az oroszlán bajszát, így kettőzött erővel készülhetnek ellenünk, de bízom benne, hogy mi is a szebbik arcunkat mutatjuk – folytatta a tréner. – A célunk, hogy éremért játszhassunk, ennek elérése érdekében egy csapatot kell megelőznünk, így az Aramis és az FTC elleni mérkőzések a legfontosabbak nekünk, de jó lenne pontot rabolni az első kettőtől is.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában