megyei II.

2020.03.31. 11:33

Rakamazi csatár vezeti a góllövőlistát

Augusztusban három találattal mutatkozott be új csapatában.

Szívós Márk (labdával) jól érzi magát Rakamazon

Fotó: Pusztai Sándor

Szívós Márkkal nem vett zsákbamacskát a megyei II. osztályú Rakamaz, a fiatal csatár ugyanis nem áll hadilábon a gólszerzéssel. Két éve a borsodi, szintén megye kettes Tiszaladány színeiben hatvanszor volt eredményes. A huszonhét éves játékos erre a szezonjára sem panaszkodhat eddig, huszonkét találatával vezeti a Pannónia Zrt. csoport góllövőlistáját.

– Olyan csapathoz szerettem volna igazolni, ahol komoly célokért küzdhetek, itt minden feltétel adott ehhez, és a társaság is összetartó. Ismerősök közé jöttem, sok rakamazi barátom van, Szabó Benjámin jóvoltából igazoltam ide, de Venczel Imivel és Cseh Kristóffal is jó viszonyt ápolok.

Hatot vágott a Bökönynek

Rögtön az első fordulóban három góllal vette ki részét a Nyírlugos elleni kiütéses győzelemből (10–2), aztán szinte minden fordulóban beköszönt egyszer, szeptember végén aztán a Bökönynek hatot vágott.

Nem ez az eddigi csúcsom, még a Tiszaladány színeiben sikerült nyolc gólt rúgnom egy mérkőzésen, utána következik a Bököny elleni hatos.

– De mégsem ezekre a mérkőzésekre emlékszem a legszívesebben, még tiszaladányiként a Cigánd ellen az én hajrában lőtt két gólommal nyertünk – mondta a csatár.

Egy játékos életében vannak olyan mérkőzések is, amelyekre viszont nem szívesen emlékszik.

– Sajnos a feljutás szempontjából két fontos meccs sem úgy alakult, ahogy elterveztük, a Kótaj ellen döntetlent játszottunk, de azon a találkozón az elején véleményem szerint egy szabályos gólt nem adtak meg nekünk. A Kálmánháza elleni vereség is nagy pofon volt nekünk, kicsit talán túl magabiztosan vonultunk ki, úgy gondoltuk, hogy hazai pályán ezt biztosan behúzzuk, ez azért különösen bosszantó, mert győzelmünk esetén élre állhattunk volna – fogalmazott Szívós Márk.

BB

Borítókép: Szívós Márk (labdával) jól érzi magát Rakamazon | Fotó: Pusztai Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában