Megye I.

2020.03.07. 17:10

„Rengeteget hibáztunk, sok helyzetet hagytunk ki, így nem lehet focizni”

Meglepetéssel folytatódott a megyei elsőosztályú focibajnokság.

Fotós: Sipeki Peter +36(20)958-9928

Fotós: Sipeki Peter +36(20)958-9928

Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 18. forduló. A meggyesiek értékes három pontot szereztek a Tarpa vendégeként. Esze Tamás falujában két meccset is játszottak a műfüvön, a tavaszi nyitányon a naményiak biztosan nyertek a szalkaiak ellen. Nyírgyulajon nem született meglepetés, a hosszú hajrát nyitó hazaiak otthon tartották a három pontot.

Vásárosnamény–Mátészalkai MTK 2–0 (2–0)

Tarpa, 150 néző, v.: Paráda.

Vásárosnamény: Szabolcsi – Fehér (Bökönyi), Géczi, Illés P., Filep, Zán (Srjuba), Dascal, Deskó, Lyáh (Berec), Szabó R.(Bancsi), Schmidt (Hornyák). Edző: Madalina György.

Mátészalka: Szilágyi – Szabó D. (Molnár), Szántó, Tempfli I., Feier, Farkas Z. (Szabó B.), Botos D., Petrohai M., Gergely (Nagy), Magyari, Bodó. Játékos-edző: Botos Alexandru. A zuhogó eső és a csúszós pálya nem teremtett ideális körülményeket, ennek tükrében nem lehetett panasz a mérkőzésre.

Gól: Szántó (öngól), Deskó. Ifi: 7–1.

Madalina György: – A legfontosabb célunkat, a győzelmet sikerült elérni, a játékunk azonban még nem volt az igazi.

Botos Alexandru: – Jó mérkőzés volt, amíg a naményiak kihasználták a lehetőségeiket, nekünk sajnos nem sikerült.

Tarpa-Nyírmeggyes 2-3 (2-1)

Tarpa, 200 néző, v.: Papp.

Tarpa: Cip – Lakatos, Balogh, Törtei, Rácz, Nádimov, Illés Gy., Kacsó (Köbödöcz), Djácsenkó (Dudics) Ricsei, Gál. Edző: Varga Gyula.

Nyírmeggyes: Hajzer – Szántó, Nagy, Scheibli, Parag (Batizi-Pócsi) Nógrádi, Folytán (Sitku), Gózner, Szondi, Török, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Kevesen gondolták volna, hogy a meggyesiek hátrányból fordítva értékes győzelmet fognak aratni. Gól: Törtei T. (11-esből), Rácz I., illetve Scheibli 2, Gózner.

Varga Gyula: – Sajnos, túl hamar elhittük, hogy ezt a meccset megnyertük, ami megbosszulta magát. Rengeteget hibáztunk, sok helyzetet hagytunk ki és ez lett a végeredmény. Így nem lehet focizni.

Körmös Miklós: – Gratulálok a srácoknak, hogy 0-2 után volt tartásunk és vissza tudtunk jönni a meccsbe. Úgy vélem megérdemelten nyertünk és elhihetjük azt, hogy van keresnivalónk a megyei első osztályban

Nyírgyulaj-Újfehértó 2-0 (0-0)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Veres.

Nyírgyulaj: Oláh – Buka, Tóth, Kiss, Fekete, Kovács (Mezei), Vass, Bagi, Gömze (Haburcsák), Varga (Kállai), Terdik. Edző: Lukács Tibor.

Újfehértó: Gégény – Kerecsen, Mátrai, Csizmarik (Tóth) E.), Boros, Veres (Osikóczki) , Dénes, Zámbó D. (Zámbó R.), Pallai, Daróczi, Tóth. Edző. Piskóti Zsolt.

Jó mérkőzést láthattak a nézők, a mérkőzés záróharmada döntött a gyulajiak javára.

Gól: Kiss (11-esből), Fekete. Ifi: 4–1.

Lukács Tibor: – A tizennyolcadik fordulóban végre tizenegyest kaptunk, és egy jó ellenfele sikerült legyőznünk.

Piskóti Zsolt: – Sajnos a fontos szituációkban rossz döntéseket hoztunk. Jó volt a taktikánk, hetven percig nem találtak rajtunk fogást a gyulajiak. A demoralizáló első gól utá már nem volt esélyünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában