egyéni edzés

2020.04.07. 09:38

A Kisvárda kézise férjével vészeli át a nehéz időszakot

Zlatko Milosevics góllal debütált a Szabolcs­veresmart elleni találkozón.

Milosevics Tímea lelkiismeretesen végzi feladatait

Fotó: Tena Petika

Már három hete nincs közös edzése a Kisvárda Master Good SE játékosainak, mindenki egyénileg végzi otthonában a feladatokat.

Milosevics Tímea azonban nincs egyedül ebben a nehéz időszakban, hiszen vele van férje, Zlatko Milosevics, aki télen igazolt a megyei másod­osztályban szereplő Nyírmadához.

Négy éve vagyunk házasok, de a nagy távolság miatt és a bajnokság sűrű programja miatt sajnos eddig csak keveset tudtunk együtt lenni.

– Zlatko ideigazolásával azonban ez a probléma megoldódott – fogalmazott a kisvárdaiak balszélsője.

Az újonnan igazolt játékos a tavaszi első fordulóban, március 8-án a Szabolcsveresmart elleni ­találkozón góllal mutatkozott be új csapatában.

– Az ellenfél szabálytalanságát követően ­szabadrúgást végezhettünk el, majd egy passz után hozzám került a labda a tizenhatoson belül, amit sikerült a kapus mellett elrúgnom – idézte fel találatát a ­Nyírmada frissen igazolt hátvédje. A kézilabdához hasonlóan a labdarúgásban is szünetel a bajnokság, Zlatko Milosevics azonban nem unatkozik, karbantartóként, pályamunkásként dolgozik a Kisvárda Master Goodnál. Mint mondja, a pályának tökéletesnek kell lennie, készen kell állni a folytatásra.

Várják a döntést

– Szomorú, hogy így alakult a helyzet – vette vissza a szót Tímea –, úgy gondolom, hogy a bajnokság nem fog befejeződni, pedig egyre jobb formába lendültünk, a Fehérvár elleni győzelmünk nagy hitet és erőt adott nekünk a folytatásra. Reméljük, hogy a hónap közepéig megszületik a döntés, mert ez a bizonytalanság a legrosszabb.

Edzünk, készülünk, ez azonban nem tudja pótolni a közös gyakorlásokat, és a hosszú kihagyás magában hordozza a sérülés veszélyét is.

Milosevics Tímea tagja volt a szerb nemzeti válogatott keretének, és részt vett volna Győrben az olimpiai selejtezőtornán.

– A kialakult helyzet miatt már a válogatott összetartása is elmaradt, pedig mindenki nagyon várta.

Szerettük volna megmutatni, hogy jó játékkal meg tudjuk szerezni a tokiói repülőjegyet.

– Nem lett volna egyszerű a dolgunk, mert az orosz válogatottban klasszisok sora játszik, a fiatal magyar válogatott pedig hazai pályán mindenkire veszélyes lehetett volna.

BB

Borítókép: Milosevics Tímea lelkiismeretesen végzi feladatait | Fotó: Tena Petika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában