röplabda

2020.04.04. 10:23

A konyhában is otthonosan mozog

A Fatum-Nyíregyháza centere nemcsak arra figyel, mit eszik, hanem arra is, hogyan.

Aki magas szinten sportol, annak már elengedhetetlen, hogy ne csak a pályán és az edzőteremben tegyen meg mindent a jó forma érdekében, hanem a szabadidejében is profin éljen. A fizikai munka mellett fontos a pihenés és bizony a megfelelő étkezés is.

Eszerint éli mindennapjait Pintér Andrea, a Fatum-Nyíregyháza extraligás röplabdacsapatának centere is, aki a finom fogásokat nem másnak, mint magának köszönheti. A válogatott játékos szívesen főz, és a remekműveket le is fotózza, a jó képekhez pedig szükség van a szép tálalásra is.

Elkészíteni és megkívánni

Mint mondja, az első, hogy alapos gondossággal kiválasztja, kitől és honnan szerzi be az elkészíteni kívánt ételekhez szükséges alapanyagokat. Az elkészült remekműveket nagy műgonddal és kreativitással állítja össze a tányéron, itt fontos, hogy milyen az összhang és a hangulat.

– Az evést a szemünkkel kezdjük, a szép étel mindig finomabb – idézi Pintér Andreát a klub hivatalos honlapja. – Elkészíteni és megkívánni, ez a mottóm. Ahogy tálalom az ételt, úgy jön meg az étvágyam. A képeket mindig nagy örömmel osztom meg a családtagjaimmal és barátaimmal. Természetesen ha van időm hazautazni a szeretteimhez, akkor nekik is készítek egy-két finom falatot.

Mérkőzések nélkül

Mint ismert, minden más bajnoksághoz hasonlóan a Magyar Röplabda Szövetség is ideiglenesen felfüggesztette az összes versenysorozatát. Ez azonban továbbra is csak felfüggesztés, az elnökség ugyanis a legutóbbi, március közepén tartott ülésén nem hozott végleges döntést, csupán május 15-ig kitolta a szünetet. A Fatum-Nyíregyháza külföldi játékosai már hazautaztak, a magyar mag (beleértve a magyar állampolgársággal rendelkező Genesis Francescót) azonban itt maradt, és erőnléti edzéseket végez.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!