NB III.

2020.04.14. 09:56

Az öltözői hangulat hiányzik a legjobban a sényői csapatkapitánynak

A sényőiek csapatkapitánya a napi meló után végzi az előírt penzumokat.

Bodó Gábor az elmúlt hetekben sokat dolgozott

Fotó: Mán László

Hétköznaponként reggel héttől délután négyig minden olyan, mint korábban. Bodó Gábor kilencedik éve dolgozik a DEPOT-KER vegyi és háztartási nagykerben.

A melóból is mindig kiveszi a részét, ám mivel imád focizni, mindig várta a második műszakot, azaz az edzést a harmadik vonalbeli Sényő Carnifex csapatában. Nem is beszélve a hétvégi meccsekről. Ezekről az elmúlt hetekben csak a munka maradt.

– Az elmúlt három hétben szinte mindig megállás nélkül dolgoztunk, hiszen sokan jöttek vásárolni. Ezzel semmi gond, ám a foci már nagyon hiányzik, hiszen egyedül nem sok mindent lehet csinálni, maximum dekázni.

Természetesen mi is kaptunk edzésprogramot, ebben szerepel futás és otthon végezhető kondicionális gyakorlás.

– Én naponta beszélek az edzőkkel, mint csapakapitány én kapom a feladatokat, amelyeket továbbitok a srácoknak.

A huszonkilenc esztendős csékát aligha kellene ellenőrizni, ő biztosan elvégzi az előírtakat. Ezzel semmi probléma, ám...

– Az igazi edzések, a nagy pálya, a labdás gyakorlatok már nagyon hiányoznak. No meg a csapattársak, az öltözői hangulat, a megszokott zrikálások, a jókedv. Sajnos ezzel még várnunk kell, azért miként mások, én is bízom benne, hogy egyszer vége lesz a járványnak, és minden a megszokott kerékvágásba kerül. Addig azt tesszük, amit kell, és vigyázunk magunkra és persze másokra is – így Bodó Gábor.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában