röplabda

2020.05.14. 09:36

Dalma Nyíregyházán marad

Szerződést hosszabbított a nyíregyházi csapat saját nevelésű játékosa.

Tóth Dalma

Fotó: fatumnyiregyhaza

 

Tóth Dalma | Fotó: fatumnyiregyhaza

A női röplabda Extraligában szereplő Fatum-Nyíregyháza szerződést hosszabbított Tóth Dalmával. A nyíregyházi liberó tavaly nyáron kapott először profi szerződést a felnőttcsapattól, a 2018–2019-es szezonban még kevés lehetőség jutott neki, a mögöttünk hagyott idényben viszont már egyre többször került a pályára, amit jó teljesítménnyel hálált meg.

A 20 éves játékos korábban elmondta a lapunknak, mindig készen állt arra, hogy beszálljon a játékba, és segítsen a csapatának átlendülni a nehézségeken, emiatt nagyon örült neki, hogy több játéklehetőséget kapott.

Dalma a szerződéshosszabbításával kapcsolatban elmondta, a járvány miatt kialakult nehéz helyzetben is végig számíthatott a klubra, és örül neki, hogy továbbra is számítanak rá.

Alakul a csapat

Az egyesülettől korábban azt az információt kaptuk, hogy a vezetőség igyekszik a magyar magot egyben tartani – Dalma mellett Pintér Andrea is hosszabbított –, és már légiósokkal is előrehaladott tárgyalásokat folytat.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában