kispályás foci

2020.05.06. 10:04

Elindul a szezon a salakos pályákon

A pályán kívül kötelező a maszk viselése; szombaton is lesznek meccsek.

Dajka László

Fotó: KM-ARCHÍV

Április elején elmaradt a hagyományos szezonnyitó kispályás labdarúgótorna, és a Decathlon–Konyha Möbel Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság tavaszi idénye sem folytatódott. A kormány legújabb tömegsportra vonatkozó rendelkezéseinek figyelembevételével azonban a szervezők újra útjára indítják a labdát.

Szigorú előírások

– A sportcentrum vezetésével egyeztetve úgy döntöttünk, hogy május 18-tól elindul a bajnokság tavaszi szezonja- mondta Dajka László főszervező.

Dajka László | Fotó: KM-ARCHÍV

– Azonban a kialakult helyzetre tekintettel szigorú előírásokat kell betartaniuk a résztvevőknek. Kevesebb pályán rendezünk majd mérkőzéseket, így a bajnokság később, júliusban ér majd véget.

– A pályán nem tartózkodó játékosoknak kötelező a maszk viselése, a kispadokon csak a pályán lévő csapatok játékosai tartózkodhatnak, egymástól megfelelő távolságban elhelyezkedve. Valamint kértük a csapatokat, hogy minél kevesebb szurkolóval érkezzenek a meccsekre – tette még hozzá a főszervező.

A mérkőzéseket a szokásos hétfői, keddi és csütörtöki napokon rendezik, az esőnap továbbra is a szerda lesz. Újdonság viszont, hogy a szoros időrend miatt alkalmanként szombat délelőttönként is lesznek meccsek.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában