NB I

2020.05.16. 08:32

Radosnak nagyon hiányzik a család

A kisvárdai csapat csupa szív játékosa régen ölelhette magához leányait, Goszti is leérettségizett.

Fotós: Kovács Anikó

Fotós: Kovács Anikó

A foci, mármint maga a játék kezd visszatérni a normális kerékvágásba. Az edzéseken már együtt gyakorolhatnak a játékosok, így a Kisvárda Master Good élvonalbeli labdarúgói is.

Viszont a járványhelyzet miatt többen régen szoríthatták magukhoz szüleiket, családtagjaikat. Így van ezzel Bódog Tamás vezetőedző is, aki március óta nem ölelhette magához feleségét, gyermekeit, akik Mainzban élnek.

A játékosok közül a csapat egyik húzóembere, Rados Protics szintén hetek óta nem találkozhatott családjával, nem puszilgathatta párját és a kislányait.

Egyedül tért vissza

– Így van, nagyon nehéz időszak van mögöttünk, mert két hónapja nem láttuk egymást – tudatta a kisvárdai klub honlapján a csapat egyik húzóembere. – Abban bízom, hogy ez a helyzet hamarosan megoldódik, megnyitják a határokat, és akkor viszontláthatom a családomat.

Természetesen nagyon hiányzik a feleségem és a két kislányom, akik közül az idősebb három és fél éves, a kisebbik pedig négy hónapos.

Ő a bajnoki szünetben született, akkoriban mellettük lehettem, de januárban még nem utazhatott, mert még vizsgálatok vártak rá, így egyedül utaztam vissza Kisvárdára.

– Szerencsére ebben a helyzetben számíthattam szerb csapat- és honfitársaim, Nemanja Obradovics, valamint Szlobodan Szimovics támogatására, de ez fordítva is így volt, amikor ők érkeztek Kisvárdára, én segítettem nekik a beilleszkedésben – így Rados, aki közel két és fél esztendeje erősíti a szabolcsi alakulatot, és aki nagyon szeretne már negyvenkilencedik magyar élvonalbeli mérkőzésén pályára lépni.

Miként arról a klub honlapja beszámolt, a focisták közül ketten is érintettek voltak az érettségi vizsgákon.

A 19 éves Szőr Levente nappali tagozaton járt a kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumba. Goszti, azaz Gosztonyi András ebből a szempontból már túlkoros, ő tinédzserként csak a focira koncentrált, tizenkilenc esztendősen már az olasz Bari játékosa volt.

Ám tanulni sohasem késő, és mivel a pályafutása utáni időre is gondol, Anarcson az esti gimiben pótolta ezen hiányosságát.

Szombaton a Loki ellen

Visszatérve a jelenre, szombaton végre edzőmeccset játszik a Bódog Tamás irányította csapat. Nem is egyet, hiszen két találkozón méri össze jenlegi tudását a szintén NB I.-es DVSC ellen. Mindkét találkozót zárt kapuk mögött rendezik a szigorú előírások betartásával.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában