Kisvárda Master Good

2020.05.29. 07:12

Szombaton szurkolók előtt focizhatnak Lucasék

Kizárólag minden negyedik széken ülhetnek majd drukkerek a Várkerti Stadionban.

Ha kevesebben is, de ismét szurkolhatnak kedvenceiknek a Várdai Vitézek

Forrás: KM-archív

Fotó:

Az új kormányrendelet értelmében, szigorú feltételek mellett újra látogathatók a szabadtéri sportesemények Magyarország egész területén – tájékoztatta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár csütörtökön az MTI-t.

Az MLSZ honlapján közölte: visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra, amennyiben a szervező klub úgy dönt, hogy él a lehetőséggel. A Kisvárda Master Good szombaton az Újpestet fogadja.

– A szerda este megszületett kormányrendeletnek megfelelően korlátozott számban tudunk szurkolókat fogadni a szombaton 16:55-kor kezdődő Újpest elleni mérkőzésünkre. Minden negyedik székre ültethetünk csak szurkolót, és közvetlenül egymás felett sem foglalhatnak helyet.

Jegy a bérleteseknek

– Első körben a bérleteseinket szeretnénk helyzetbe hozni, de értelemszerűen közülük a többség nem ülhet a megszokott helyére. Éppen ezért átalakítottuk az ülésrendet, bérleteseink úgy tudják érvényesíteni a belépőjüket, ha személyesen átveszik a részükre kiállított, erre a mérkőzésre érvényes tiszteletjegyüket. Ezt pénteken 9 és 18 óra között tehetik meg a bérletük bemutatásával, természetesen térítésmentesen a stadion vendégpénztárában, amely a Mátyás király utca felől autóval is könnyen megközelíthető, előtte parkoló is található.

– Fontos, hogy a szurkolók csak arra a székre ülhetnek le, ahova a jegyük szól, és ez nem minden esetben egyezik majd meg a megszokott helyükkel. Kérjük szurkolóinkat, vegyék a fáradságot a bérletek erre a mérkőzésre szóló érvényesítéséhez, mert csak így tudnak bejutni a stadionba. Aki esetleg akadályoztatva van ebben az időpontban, az e-mailben és telefonon is érvényt szerezhet foglalásának. A szándékot már péntek reggel 8 órától a +3670/388-7793-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen lehet jelezni. Aki ezt elmulasztja megtenni, az sajnos nem tud bejutni a mérkőzésre. A megmaradt jegyeket pedig kizárólag online kezdjük el értékesíteni. A kialakult helyzetben kérjük a megértésüket és a türelmüket!

A sportcsarnokban nincs jegy

– Ugyanakkor felhívjuk a kedves szurkolóink figyelmét, hogy az elővételi árusítóhelyünk, a Városi Sportcsarnokban található jegyirodánk továbbra is zárva tart, és nem is nyit ki, ott tehát ne keressék a vásárlás lehetőségét – tájékoztatják a szurkolókat a klub honlapján.

MTI, KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában