Mennyei megyei I.

2020.06.05. 11:35

Baktalórántháza a béke és nyugalom szigete

A Baktalórántháza Kozma József játékos-edző irányításával vágott neki a Tiszántúli Takarék megyei I. osztály előző szezonjának, és nem is kezdett rosszul a csapat, de három győzelem után öt, nyeretlenül megvívott bajnoki következett, ami után a szakember felmondott.

Ráti Gergő alapembere volt a csapatának

Forrás: KM-archív

Fotó: Pusztai Sándor

A helyét Borza László vette át, aki ősszel hét, tavasszal pedig csak három meccsen dirigálhatta az együttest, mivel a koronavírus-járvány miatt idő előtt véget ért az idény.

– Az őszi szezon közepére kicsúcsosodtak a sérülések és az eltiltások, emiatt komplett csapattal nem nagyon tudtunk kiállni – emlékezett vissza Borza László. – Voltak olyan meccsek, amiket be kellett volna húznunk, de nem sikerült, így a tizenkettedik helyen teleltünk. Jó felkészülés után vágtunk neki a tavasznak, az volt a célunk, hogy több pontot szerezzünk, és minél feljebb kapaszkodjunk a tabellán.

– Sajnos, nem úgy kezdtünk, ahogy terveztük, illetve összesen három meccset tudtunk játszani, így nehéz értékelni a tavaszi szezont. Az már elment, a jövővel foglalkozunk. Heti egy alkalommal focizunk, ha megtudjuk, hogy mikor kezdődik a következő szezon, akkor annak megfelelően megkezdjük a felkészülést. A lényeg, hogy rendezettek a viszonyok, így nagy változások nem várhatóak. Baktalórántháza a béke szigete, ahol nyugalom honol, itt semmiféle gond nincsen, pozitívan várhatjuk a jövőt.

 

Baktai számok

Végeredmény

13. 18 5 2 11 21-40 17

Hazai mérleg

13. 10 3 2 5 11-21 11

Idegenben

13. 8 2 – 6 10-19 6

Házi góllista. 3 gólos: Balogh Péter, Csordás Gergő. 2 gólos: Fábri Zoltán, Kozma József, Lakatos István, Lakatos László, Rakóczi Zsolt, Ráti Gergő. 1 gólos: Istenes Erik, Nagy Tamás, Varga Levente.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában