Szpari

2020.06.23. 07:42

Elkezdték a ráhangoló hetet

Keddtől délelőttönként az örökösföldi pályán edzenek a Szpari játékosai.

Az első edzés előtti eligazítás az örökösföldi pályán

Fotó: Pusztai Sándor

Hipp-hopp elszaladt az elmúlt két hét, ennyi szabadságot kaptak a Nyíregyháza Spartacus focistái. A második héten már egyéni edzések voltak. Gálhidi György vezetőedző „nyaralása” is hamar eltelt.

– Ez olyan nyaralás volt, hogy a párom dolgozott, én pedig szakmáztam, olvastam, videókat néztem, készültem a folytatásra – kezdte érdeklődésünkre Gálhidi György.

– Hétfőn délután fél háromkor találkoztak a játékosok, utána az öltözőben röviden üdvözöltem őket, és röviden vázoltam az első hét menetrendjét. Amolyan ráhangoló hét lesz, napi egy edzéssel. Keddtől délelőttönként gyakorolunk majd az örökösföldi pályán. A jövő héten már ráteszünk egy lapáttal és edzőmérkőzést is játszunk – így Gálhidi György.

Az öltözői megbeszélés után a szakmai stáb tagjai és a játékosok is az örökösföldi pálya felé vették az irányt. Négy óra után itt kezdődött az új szezonra történő felkészülés első edzése. Az újak közül megérkezett Jánvári Gábor és Galambos Ádám. Papucsek Barna viszont később csatlakozik a többiekhez. Hiányzott a sérült Csilus Ádám és Gyurján Bence.

Első tréning

A kissé szeles, de nem kellemetlen időben a hátsó füves pályán Gálhidi György előbb bemutatta az újakat, majd elmondta az első gyakorlás programját.

Ezt követően Darabos Balázs erőnléti edző és Pintér László kapusedző vették kezükbe a focistákat, három kapuvédőt és huszonnégy mezőnyjátékost.

A bemelegítés után pedig indulhatott az első tréning.

Edzőmeccsek

Július 3: Gesztely–Spartacus

Július 8: Spartacus–BVSC

Július 11: Spartacus Putnok

Július 15: Tállya (?)

Július 18: Spartacus–FC Kosice

Július 18: Spartacus–Nagybánya

Július 25: Sényő (?)

Július 26: Kisvárda II. (?)

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában