Szpari

2020.06.02. 11:30

Ezt a négy napot megtolják

A héten még edzenek a Szpari focistái, majd két hét szabadság jön.

Gálhidi György

Fotó: Pusztai Sándor

Az új mester, Gálhidi György irányításával az elmúlt héten is tréningeztek a Nyíregyháza Spartacus játékosai. A gyakorlásokat két edzőmeccs színesítette, kedden Szolnokon kikapott a Szpari 2–1-re, csütörtökön viszont 5–0-ra nyert a vendég Hajdú megyei egyben szereplő Hajdúszo­boszló ellen.

Gálhidi György
Fotó: Pusztai Sándor

– A Szolnokon mutatottakkal elégedetlen vagyok, az edzéseken látottakkal, a hozzáállással nagyjából igen, abból a minőség is tetszett. A fiataloknál még sok a tennivaló, van hét fiatalunk, belőlük kellene kettőt-hármat kiemelni, ez most még nem tűnik könnyű feladatnak. Az idősebbek, a huszonkét-huszonhárom évesek viszont egyre inkább beállnak a sorba, és igyekeznek azt csinálni, amit kérünk, és napról napra javul a teljesítményük.

– Ami a folytatást illeti, hétfőre szabadnapot kaptak a játékosok, utána még négyet edzünk. Korábban a mérkőzések miatt nem tudtunk igazán komolyan edzeni. Szombaton volt már egy ilyen gyakorlás, és a követező négy napot kicsit óvatosan, de megtoljuk.

Edzőtábort terveznek

– Az biztos, hogy két hét szabadságuk lesz a játékosoknak, a tervek szerint június 22-én kezdünk, addigra talán kialakul, hogy mikor indul a bajnokság, hogy kell a formát időzíteni. Tervezünk edzőtábort, a helyszín még bizonytalan. Lehet, hogy Nyíregyházán lesz napközis rendszerben, vagy esetleg elmegyünk máshová, de Magyarországon – így Gálhidi György.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában