Gokart

2020.06.20. 09:02

Levente ismét parádézott

Kurbely Marcell is nyert a Calivita Kupa második fordulójában.

KMRévész Levente (318) ismét bizonyította tehetségét

Fotó: HAJÓKA

Három bajnokságban 118 versenyző körözött az elmúlt hét végén Kecskeméten: a pálya a gokartosok országos bajnoksága és a Calivita Kupa második fordulójának, valamint az osztrák Rotax Max Challenge sorozat első találkozójának adott otthont.

A vasárnapi versenyen a kánikula és a délutáni zivatar alaposan feladta a leckét a pilótáknak. Két nyíregyházi fiatalért is szoríthattak a szurkolók, mindketten remekeltek, és miként a nyitófordulókban, most is nyertek kategóriájukban.

Nemzetközi mezőnyben nyert

Révész Levente a hazai megmérettetéseken a Top-Motorsport versenyzőjeként indul, külföldön pedig egy olasz gyári csapat, a Kart Republic növendékeként száll harcba korosztálya élmezőnyének tagjaival.

Levi az első kecskeméti versenyen is parádézott és a másodikon sem talált legyőzőre az országos bajnokság Max Senior géposztályában, ennek nemzetközi mezőnyét harminchárman alkották.

Kurbely Marcell a Calivita Kupa junior kategóriájában állt rajthoz és végzett ismét az első helyen.

Az országos bajnokság harmadik fordulója július első hétvégéjén külhonban, az ausztriai Rechnitzben, azaz Rohoncon lesz.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában