Decathlon Élménypróba

2020.06.24. 09:43

Új időpontban, de a megszokott helyszínen

A Tigers élőfala az egyik legnépszerűbb akadály

Forrás: elmenyproba.hu

A járványhelyzet miatt a megszokott június közepi időpont helyett idén szeptember 5-én rendezik meg a Decathlon Élménypróbát az erdei tornapályán, amely már a negyedik a sorban.

A táv változatlan, a résztvevőknek tizenkilenc akadállyal nehezített öt kilométeres pályát kell teljesíteniük. Az eddig megszokott akadályok mellett újakkal is készülnek a szervezők, de a korábbi évek tapasztalatai alapján a Nyíregyháza Tigers tagjai által alkotott élő akadály a legnépszerűbb, így velük ezúttal is találkozhatnak a vállalkozó kedvűek. Újdonság, hogy a 10 év alattiak regisztráció és részvételi díj nélkül teljesíthetnek egy labirintuspályát, az ennél idősebb gyerekek szülői felügyelettel indulhatnak a nagy pályán. A főszervező, Pokrovenszki Gergely hangsúlyozta, hogy ez nem verseny, nincs időmérés, itt mindenki élményt kap, a feladatokat ki-ki edzettségének, felkészültségének megfelelő tempóban teljesítheti. Minden befutó érmet és ajándékcsomagot kap, a tombolán pedig a legszerencsésebb egy wellnesshétvégét nyerhet.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában