Nyíregyháza

2020.06.08. 07:39

Újra megküzdhetnek majd az akadályokkal

A karantén után az első nagyszabású sportversenyt július 4-én rendezik Nyíregyházán.

Forrás: Extreme Trail Hungary

Fotó: Kristin Folsland Olsen

A három éve alapított Extreme Trail Hungary Sportegyesület honlapján pörög a visszaszámláló: már kevesebb mint egy hónap van hátra az OCR-stadionversenyig. A terep- és akadályfutásra szakosodott, nyíregyházi székhelyű egyesület tavaly Sóstógyógyfürdőn szervezett nagyszabású akadályversenyt.

Az indulóknak épített és természetes akadályokat kellett leküzdeniük. Többek között volt óriásfal, majomlétra, nemcsak másztak, hanem úsztak és kúsztak is a bátrak.

Felpezsdülő sportélet

– A koronavírusjárvány-helyzet miatt nem tudtuk lebonyolítani a május 2-re tervezett rendezvényünket. Most, hogy már majdnem visszatért a régi kerékvágásba az élet, nincs gátja annak, hogy július 4-én, Magyarországon először OCR-stadionversenyt szervezzünk – említette Benkő Róbert egyesületi tag.

Az Extreme Trail Hungary Sportegyesület ezúttal a városi stadionba várja a vállalkozó kedvű sportembereket, akik a lépcsőket, a lelátót és a rekortánt is igénybe veszik, miközben feszegetik a fizikai határaikat.

A nevezési felületet megnyitottuk a weboldalunkon, ugyanott a versenykiírás is elérhető.

Ezzel a programmal szeretnénk felpezsdíteni újra a sportéletet Nyíregyházán. Mivel a versenyzők száma limitált, érdemes minél előbb regisztrálni – mondta Benkő Róbert és hozzátette: akik már hódolnak ennek a sportágnak, pontosan tudják, hogy miről szól ez az esemény.

– Akik még nem, ránk kereshetnek a Facebookon, vagy találhatnak videót a YouTube-on. A legutóbbi városi sportgálán példaértékű társadalmi szerepvállalásukért díjat vehetett át Vitkai Elemér és Benkő Róbert, az egyesület két meghatározó személyisége, labdarúgó-játékvezetők.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában