sportcentrum

2020.07.01. 07:54

Nagy siker az élménytábor

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptak; egyre nagyobb az érdeklődés a tábor iránt.

Fotó: Dodó Ferenc

A Nyíregyházi Sportcentrum ezen a héten már a második turnusát indította el sport- és élménytáborának.

– Tudjuk, hogy a járvány miatt sokan kényszerültek arra, hogy szabadságot vegyenek ki, most viszont nehézséget okoz a szülőknek a gyerekek elhelyezése a nyári vakáció alatt.

Szerettünk volna nekik segíteni a táborral, ahol felügyelet mellett, tartalmasan tölthetik el az időt a gyerekek – mondta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Színes programok

– Nagy sikere volt az első hétnek, jó néhány gyereknek annyira megtetszett, hogy újra jelentkeztek, és ezen a héten is részt vesznek a programokon.

Rengeteg kedvező visszajelzést kaptunk, egyre nagyobb az érdeklődés, az előjelentkezések alapján a következő hetekben egyre nagyobb létszámra számíthatunk – fogalmazott az ügyvezető.

– Ez nem toborzás, elsődleges célunk, hogy a Sportcentrum edzőinek vezetésével a résztvevőkkel játékos formában megismertessük a különböző labdajátékok alapjait.

A programban nemcsak kosárlabdázhatnak, röplabdázhatnak, kézilabdázhatnak a gyerekek, hanem rengeteg játékos ügyességi verseny színesíti a programot, ezenkívül az e-sport rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek, valamint rendőrségi kutyás bemutató is várja az érdeklődőket, és élő csocsó játékban is részt vehetnek a gyerekek.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában