NB I./B

2020.07.30. 18:54

Teljesíthetők az elvárások

Minden feltétel adott a tisztességes szerepléshez; bemutatták a csapat új játékosát.

Fotó: DODO FERENC

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Nyíregyházi SN NB I./B-s gárdája hétfőn megkezdte felkészülését a következő szezonra. Csütörtökön pedig a Continental Arénában a csapatot vezető új stáb is bemutatkozott a sajtó képviselőinek.

Az elsőként felszólaló Mohácsi Máté elmondta, hogy az előző idényben a csapat az elvárások alatt teljesítettek, ezért döntöttek a váltás mellett.

Fontosnak éreztük, hogy helyi kötődésű szakembereket nevezzünk ki a gárda élére, akik játékosmúltjukkal nagy tekintélyt szereztek magunknak, bízunk benne, hogy szakvezetőként is megállják a helyüket

– fogalmazott a Nyíregyházi Élsport Kft. ügyvezetője, majd az elvárásokról is szót ejtett.

– Minden tárgyi és személyi feltétel adott a jó szerepléshez, emellett a játékoskeret is alkalmas a kitűzött célok elérésére. A megváltozott lebonyolítási rendszer miatt csak az első hét helyezett biztos nem kiesője az osztálynak, szeretnénk ha mi is ezen csapatok közé tartozni. Hosszabb távon pedig szeretnénk elérni azt, hogy a nyíregyházi kézilabda újra a régi fényében tündököljön.

Átláthatóbb rendszer

Kerekes Tamás az együttes edzője arról beszélt, hogy az elmúlt évekhez képest egy átláthatóbb és letisztultabb rendszerben fognak dolgozni, amelyben mindenki pontosan tudja a feladatát.

- Igyekeztünk nyíregyházi kötődésű játékosokból kialakítani a keretünket, ez egy jó szellemű társaság és meggyőződésem, hogy ha mindenki tisztességesen dolgozik és odateszi magát, akkor teljesíteni tudjuk a vezetőség elvárásait – mondta a Nyíregyházi SN edzője, majd megemlítette azt is, hogy nincs igazi balkezes átlövője a gárdának, ennek megoldására külön taktikai variációkkal készülnek majd, de elképzelhető, hogy időközben érkezik játékos erre a posztra is. Majd ecsetelte elképzeléseit is.

Nagyon kemény és szigorú védekezésre készülünk, amelyből gyorsan tudunk átmenni támadásba rendezetlen védelem ellen, de természetesen felállt fal ellen is lesznek variációnk is

– zárta Kerekes Tamás.

A sajtótájékoztató végén bemutatták a csapat új szerzeményét, Újvári Lászlót, a jobbkeze játékos elmondta, hogy örömmel jött Nyíregyházára és mindent meg fog tenni a csapat eredményes szereplése érdekében.

A Nyíregyházi SN játékoskerete

Kapusok: Both Péter, Gadnai Attila, Nagy Levente. Mezőnyjátékosok: Baráth Gergő, Csikós Patrik, Erdős Zoltán, Fábián Vince, Gidai Máté, Gubó Alex, Horváth Bendegúz, Kerezsi Ádám, Munkácsi Robin, Nyitrai János, Takács Zalán, Tamás Levente, Újvári László, Varga László, Vasas György.

BB/Fotók: DF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában