Mennyei megyei II.

2020.08.23. 15:43

Bodnár lőtte a csoport első gólját

A megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoportjában egy negyvenhatszoros válogatott focista szerezte az új bajnokság első gólját.

Bodnár László a kisvárdai élvonalbeli csapat szakmai stábjának a tagja, de mivel még imád focizni, a kállósemjéni csapathoz igazolt. A semjéniek kapuját Öcsi, azaz Ovszijenkó Vlagyimir védi, aki ugyancsak ismert a focibarátok között. Az örökösföldi meccsen egyébként csak tizenegyesből találtak kapuba a felek, és a házigazda Nyíregyháza Spartacus II. fiataljai megtapasztalhatták, hogy már ez az osztály is más kávéház minta a megyehárom.

Nyíregyháza Spartacus II.–Kállósemjén 1–1 (0–1)

Örökösföld, 150 néző, v.: Lipták.

Nyíregyháza Spartacus II.: Talján – Ferencz, Tagai (Vámos), Tóth Á. (Torkos), Szokolai, Hunyadi, Magyar, Trencsényi, Boda, Tudja (Barzó), Herczku. Edzo: Szilágyi Krisztián.

Kállósemjén: Ovszijenko – Tóth N. (Páll), Marozsán, Kóth, Mészáros, (Bozsányi) Kiss J., Bodnár, Sándor, Docsa (Dobránszk), Mezo (Tóth Z.), Lábas (Juhász). Edző: Marincsák Viktor.

Gól: Szokolai (11-esből), illetve Bodnár L. (11-esből)

Szilágyi Krisztián: – Nem így terveztük a rajtot, ellenfelünk férfiasan küzdött és megmutatta, mire számíthatunk ebben az osztályban.

Marincsák Viktor: – Nagyon küzdelmes mérkőzésen értékes egy pontot szereztünk. Büszke vagyok a játékosaimra, mert maradéktalanul betartották, amit kértem tőlük és fegyelmezetten futballoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában