röplabda

2020.08.27. 20:46

Győzelem ötszettes edzőmeccsen

A Fatum-Nyíregyháza az MTK ellen csiszolhatta a játékát.

Fotó: Sipeki Peter +36(20)958-9928

Elkezdték. Ralitsa Vasiljeva szerezte a Fatum-Nyíregyháza első pontját az első felkészülési mérkőzésen az MTK ellen. Az első blokk az új szerzemény, a szlovák Nikola Radosova nevéhez fűződik. Csütörtökön este a Continetal Arénában találkozott a két extraligás női röplabda csapat.

A hazaiaknál Pintér Andrea nem lépett pályára, bokasérüléssel bajlódik. A keret többi tagjának lehetőséget adott Németh Szabolcs vezetőedző. A legfontosabb egy olyan sérülésmentes edzőmeccs volt, amely a tréningeken gyakoroltakat csiszolhatták a mieink. Tették ezt több-kevesebb sikerrel.

Végül öt szettet játszottak, a második játékrészben akadozott leginkább a hazai gépezet. Végül ettől eltekintve a hazaiak biztosan nyerték a mindkét fél számára hasznos edzőmeccset. is biztosan nyert az öt szettese találkozót.


Röplabda – edzőmeccs

Fatum-Nyíregyháza-MTK 5:0 (16, 32, 19, 15, 14)

Fatum: Francesco, Radosova, Ortiz, Inneh-Varga, Vasileva, Lászlop. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Fusch, Szalbierz, Lacombe. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában