kézilabda

2020.08.22. 09:48

Hullámzott a játékuk, de voltak biztató jelek

Kikaptak az MTK-tól, szombaton a bronzéremért játszanak.

Karnik Szabina négyszer volt eredményes

Fotó: Pusztai Sándor

Pénteken Rácal­máson a négycsapatos I. BioTechUSA Jótékonysági Női Kézilabda Kupán az MTK ellen lépett pályára a Kisvárda Master Good SE. A szabolcsiaknak voltak biztató momentumai, végül azonban a fővárosi kék-fehérek sikerével ért véget az összecsapás.

– Ez volt a második NB I.-es gárda elleni felkészülési mérkőzésünk. Még nagyon hullámzó mind az egyéni, mind a csapat teljesítménye, nyolc ziccert hibáztunk, és tizenhat technikai hibát vétettünk. Lassan kezd kialakulni a csapat arculata, de ehhez kell a sok pályán töltött perc mindenkinek, hiszen ezzel lehet visszahozni azt a formát, amelyre szükségünk lesz. Az elkövetkező négy-öt mérkőzés feladata az, hogy szintet lépjünk, és stabilizáljuk a játékunkat a bajnokság kezdetéig – értékelt Bakó Botond, a Kisvárda edzője.

A Kisvárda szombaton a Békéscsabával mérkőzik meg a harmadik helyért.

Szintén pénteken játszott felkészülési mérkőzést a Nyíregyházi SN gárdája, Erdős Zoltánék az élvonalba frissen feljutott Ceglédet fogadták a Continental Arénában. A találkozót szoros félidőt követően a vendégek nyerték meg magabiztosan (22–33).

Karnik Szabina négyszer volt eredményes
Fotó: Pusztai Sándor

Kézilabda

Felkészülési mérkőzés.

MTK–Kisvárda Master Good SE28–24 (13–11)

Rácalmás, v.: Őri, Pozdena. Kisvárda: Pásztor-Udvardi 1, Karnik 4, Bouti, Mihálffy 3, Dombi K. 1, Milosevics 1. Csere: Mátéfi (kapus), Wald 2, Siska 4, Szabó 3/1, Dombi L. 1, Habánková 4/1. Edző: Bakó Botond. Kiállítások: 6, illetve 4 perc. Hétméteresek: 1/1, illetve 3/2.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában