futsal

2020.08.14. 08:41

Kondás Kristóf marad, és már gólt is szerzett

A Nyírgyulaj KSE lejátszotta az első felkészülési mérkőzését.

Kondás Kristóf

Fotó: Nyírgyulaj KSE

Már nemcsak a fárasztó edzéseken kell részt vennie a Nyírgyulaj KSE futsaljátékosainak, hanem mérkőzéseken is bizonyíthatnak, ugyanis a csapat szerdán lejátszotta az első felkészülési meccsét.

Lovas Norbert gárdája – egyelőre igencsak tartalékosan – 5–1-es vereséget szenvedett az NB I.-ben címvédő Berettyóújfalutól. A Gyulaj gólját Kondás Kristóf szerezte, aki az első hírekkel ellentétben marad a klubnál.

Elsőre tökéletes volt

Kondás Kristóf | Fotó: Nyírgyulaj KSE

– A légiósainkra még nem számíthattunk, összesen hét játékossal szerepeltünk a mérkőzésen – beszélt az első felkészülési meccs tapasztalatairól Lovas Norbert vezetőedző.

– Így nagyon nehéz dolgunk volt, viszont kellemes meglepetést nyújtott egy-két játékos, akik az előző szezonokban kevesebb játéklehetőséget kaptak. Első meccsnek tökéletes volt, a játékosok próbálták végrehajtani azt, amit kértem tőlük. A különbség azért látszik a két csapat között, pláne úgy, hogy a Berettyóújfalu tizenkét emberrel játszott, de lassan mi is kiegészülünk. A vereség ellenére jó mérkőzés volt, ami elérte a célját.

A Nyírgyulaj jövő hétfőn és pénteken Berettyóújfaluban játszik, hétfőn a Mezei-Vill NB II.-es csapatával, majd pénteken az első gárdával találkozik.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában