Tenisz

2020.08.26. 07:01

Krajinovics megállította Marcit

A szerbnek minden bejött, Fucsovics emelt fővel búcsúzott az ATP 1000-es tornától.

Szerdára virradóra harmadszor mérkőzött egymással Fucsovics Márton (84.) és a szerb Filip Krajinovics (32.). A korábbi két találkozót a 28 esztendős szerb nyerte, most New Yorkban a Cincinattiból átköltöztetett ATP 1000-es torna főtáblájának harmadik körében találkoztak a felek. Marci az előző fordulóban a bolgár Grigor Dimitrovot (19.) búcsúztatta, riválisa az osztrák Dominik Thiem (3.) legyőzésével (6:2, 6:1)került a legjobb tizenhat közé.

Az első játékot a szerb nyerte, utána Marci és Krajinovics kétszer-kétszer brékelt. Sajnos ez azt is jelentette, hogy maradt a szerb előnye, aki ráadásul ezt követően hozta a adogatójátékát, majd negyedszer is elnyerte Fucsovicsét.. A szerb az első játszmalabdát értékesítve 38 perc alatt 6:2-re nyerte az első felvonást.

Sajnos a folytatásban is a Krajinovics uralta a játékot. Érdekes hogy ekkor csak kétszer brékelt, ám így is 27 perc alatt 6:1-re győzött és jutott a legjobb nyolc közé. Krajinovicsnak szinte minden bejött, sokkal jobban adogatott, öt ászt ütött és az első szerváival tizenkilenc pontot szerzett, míg Marci csak kettőt.

Fucsovics remek menetelés után búcsúzott, legyőzőjére az Andy Murray (134.) ellen 2-0-ra nyerő kanadai Milan Raonic (30.) vár.

- Számomra eddig tartott az idei Cincinatti ATP 1000-es torna . Az ötödik mérkőzésemen Filip Krajinovic ellen nem tudtam az előző jó formát felmutatni , ö pedig szinte minden helyzetből irányított, sehogy nem tudtam nyomást helyezni rá. Köszönöm a késői kitartó szurkolást, de nincs megállás, profi sportoló vagyok, készülünk a jövő héten kezdődő Grand Slamre itt New Yorkban, úgy hogy majd jelentkezem. – írta társasági oldalán a mérkőzést követően Marci.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában