NB III

2020.09.29. 10:05

A sényői edzők elégedettek a látottakkal

A kisvárdai csapat továbbra is veretlen idegenben.

Forrás: KM-archív

A bajnokaspiráns Tiszakécske elleni vereséget követően a múlt vasárnap a találkozó előtt azonos mutatóval rendelkező Balassagyarmat vendége volt a Kisvárda második számú együttese. Az első félidei gól nélküli döntetlent követően, fordulás után mindkét fél egyszer betalált, így a szabolcsi alakulat továbbra is őrzi idegenbeli veretlenségét.

– Nagyon alacsony színvonalú mérkőzés volt, amelyen mindkét gárda rengeteg hibát vétett, így folyamatos játék nem alakult ki. Inkább mezőnymunka és rengeteg párharc jellemezte a kilencven percet – tekintett vissza Szabó Balázs, a Kisvárda II. edzője.

– A kiegyenlített első félidőt követően, fordulás után nem sokkal egy ellenünk megítélt büntetővel a hazaiak vezettek. Ezután feljavult a játékunk és támadólag léptünk fel, amelynek meg is lett az eredménye. A mérkőzés pozitívuma, hogy ismét nem kaptunk ki idegenben, a mutatott játékunkkal viszont nem voltam elégedett.

Reális eredmény született

A Sényő-Carnifex FC két bajnoki vereség és a Vasas elleni kupabúcsú után múlt vasárnap is nagy feladatot kapott, ugyanis a listavezető Jászberényt kellett vendégül látnia. A Fiumei Viktor, Imrő László edzette együttes nagyon jó meccsen 2–2-t játszott ellenfelével, amely idáig csupán két találkozón nem szerezte meg a maximális három pontot.

– Színvonalas, végig nyílt mérkőzést játszottunk a csoport egyik legjobb csapatával – kezdte értékelését Fiumei Viktor. – Szerintem a Jászberény volt az eddigi legerősebb ellenfelünk a bajnokságban. Ennek ellenére az eső félidőben az történt, amit szerettünk volna, előnnyel mentünk szünetre, viszont a második félidő elején benn maradtunk az öltözőben, és a Jászberény öt perc alatt megfordította a mérkőzést. A második gól kicsit felrázott minket, és egy jogos büntetővel egyenlítettünk. A slusszpoén Páll Zsombi lábában maradt, majd abból az ellentámadásból Gazsi Tomi védett óriásit, akkor ő került egy az egybe az ellenfél csatárával. Az összkép alapján reális ­eredmény született, és értékes egy pontot szereztünk, de számomra nem is feltétlen az egy pont nagyon értékes, hanem inkább a látottak.

Vasárnap a Sényő a Diósgyőr II. vendége lesz, míg a Kisvárda II. a Tiszafüredet fogadja.

BB, MK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában