megyei II.

2020.09.04. 09:00

„Gondolom, a „trollmester” nem ilyen kezdésről álmodott, de most sem lesz egyszerű feladata”

A megyei II. osztály 3. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: Pusztai Sándor

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Szedlár János, az Encsencs edzője.

Csengersima (3.)–Sonkád (15.): – A Csengersima sima hazai győzelmét várom.

Nábrád (9.)–Nyírcsaholy (12.): – A Nyírcsaholy jó benyomást keltett bennem legutóbb, azt gondolom, pontot fog szerezni Nábrádon.

Szatmárcseke (13.)–Milota (11.): – Pihent eddig a Szatmárcseke, szerintem győzelemmel zárja a hétvégét.

Vámosoroszi (2.)–Hodász (7.): – A Vá­mosoroszi az egyik legjobb csapat a csoportban, otthon tartja a három pontot.

Kocsord (4.)–Nyírvasvári (5.): – Nyírvasvári pontot vagy pontokat fog szerezni.

Encsencs (1.)–Nyírbátor (8.): – Elvileg a forduló rangadóját játsszuk a Nyírbátorral, mindent összevetve hazai győzelmet várok.

Ópályi (6.)–Nagydobos (14.): – Ópályi otthon tatja a három pontot.

Szabadnapos: Tisztaberek.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője.

Tiszalök (6.)–Nyírlugos (15.): – A hazaiak az előző fordulóban fényes sikert arattak, míg a vendégek eddig nem találják a fonalat, így hazai győzelemre számítok.

Nyíregyháza Spartacus II. (5.)–Nyírbéltek (11.): – Nem azonos célkitűzéssel vágtak neki a csapatok ennek a bajnoki idénynek, ennek tükrében a Szpari hazai pályán érvényesíti a papírformát.

Nagykálló (2.)–Kálmánháza (13.): – Nagykállót azon csapatok közzé sorolom, amelyek a dobogóért fognak harcolni, és habár a vendégek a támadószekcióban jól erősítettek, óriási erőfeszítést kell tenniük azért, hogy esetlegesen egy döntetlent el tudjanak érni.

Biri (3.)–Kótaj (1.): – A hazaiak jól rajtoltak a bajnokságban, azonban a kapott gólok számából ítélve a védelmük még nem állt össze igazán, ezt a Kótaj kihasználja, és elhozza a három bajnoki pontot.

Geszteréd (10.)–Levelek (9.): – Megérzésem szerint fix iksz, de ettől függetlenül bármelyik csapat nyerhet.

Nyíribrony (14.)–Kállósemjén (4.): – Az erőviszonyokat figyelembe véve a Semjénnek áll a mérkőzés, a vendégek nagyon szervezetten és eredményesen játszanak, ugyanakkor a hazai pálya mozgósíthat olyan erőket az Ibronyban, hogy megnehezítse a Kállósemjén dolgát.

Apagy (7.)–Tiszavasvári (8.): – A sorsolást követően tudtuk, hogy nagyon nehéz első három forduló vár ránk. Elmondható, hogy az Apagy hosszú évek óta meghatározó és kiemelkedő csapata ennek a csoportnak, hazai pályán rendkívül eredményes támadófocit játszik. Nagyon nehéz feladatunk lesz a hétvégén, ennek ellenére szeretnénk eredményesen szerepelni.

Szabadnapos: Rakamaz.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője.

Záhony (4.)–Újdombrád (3.): – Mindkét újonc jól szerepel, ami nem is olyan meglepő a játékoskeretet nézve, de úgy gondolom, hazai siker születik.

Tiszakanyár (12.)–Nyírkarász (2.): – Nem téveszt meg minket a hazaiak eddigi szereplése. Ha elgondolkodunk, mit csináltunk rosszul az elmúlt mérkőzésen, sok nehézség ellenére pontokért utazhatunk.

Jéke (15.)–Gergelyiugornya (1.): – Sajnálom a szimpatikus hazaiakat, de ha az ugornyai gépezet előrefelé elkapja a fonalat, akkor vendégsiker születik.

Szabolcsveresmart (16.)–Ladányi TC (5.): – A hazaiak rosszul, a vendégek jól kezdtek, de Tara barátom csapata mikor, ha nem most akarja elkezdeni a pontok gyűjtését.

Pátroha (14.)–Dombrád (13.): – Pátroha elég rosszul kezdett, ettől még jó csapat. A Dombrád újra elég szépen átalakult, Jani barátom már csak a háttérből segít, de a szomszédvári rangadón most ez kevés lesz.

Kék (10.)–Tuzsér (6.): – Gondolom, a „trollmester” nem ilyen kezdésről álmodott, de most sem lesz egyszerű feladata, mert egy kiszámíthatatlan, gyors, fiatalok alkotta csapatot fogadnak. Lehet, hogy döntetlen lesz a vége.

Őr (8.)–Nyírmada (9.): – A két csapat jól ismeri egymást, bár volt játékosmozgás rendesen. Általában a hazai csapat sikeresebb, de szurkolok Szőke barátomnak, hogy pontot szerezzenek.

Fényeslitke (7.)–Vaja (11.): – A Litke otthon mindig jó, masszív, és előrefelé is vannak gólfelelős játékosai, de az eddig a lőtt gólokban elmaradt vendégek meglepetést szerezhetnek, ha kiszakad a gólzsák. Ez talán most lesz. Iksz kettő a tippem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában