Fatum-Nyíregyháza

2020.09.18. 08:27

Ismerősök az ellenfeleknél

A Fatum-Nyíregyháza három csapattal mérkőzik a hétvégén.

Szabó Lili

Fotó: Fatum

Pénteken megkezdődik a kétnapos Fatum Property Kupa. A Fatum-Nyíregyháza felkészülési tornájára az UTE, a DVTK és a Szent Benedek RA érkezik.

A Szent Benedek az előző idényben az NB I. első, a DVTK a második helyén fejezte be a bajnokságot. A balatonfürediek fiatal játékosokra építenek, a magyar tehetségek mellett a szerb Nevena és Marija Skorics is évek óta tagja a csapatnak, melléjük egy honfitársuk és két kanadai, valamint a Nyíregyházán Magyar Kupát nyert Nelmaira Valdez érkezett, továbbá a Haladástól igazolták a korábban a Fatumnál is megfordult Vacsi Evelint, Jászberényből pedig a nyíregyházi nevelésű Szerényi Grétával erősítettek.

Szabó Lili | Fotó: Fatum

A Diósgyőr nagyjából egyben maradt, két amerikai játékos és a Jászberényből érkezett Mészáros Zsófia új igazolás.

Újpestről Nyíregyházára

Az Újpest ismerős lehetne a Fatumnak, ám a csapat jelentősen átalakult. A légiósok közül Petra Kojdová és Valerin Calabari maradt, melléjük három bolgár röplabdázó érkezett. Horváth András vezetőedző csapata – amelynek szakmai stábjában Oláh Levente is ott van – Villám Csenge és Petőváry Panni mellett a nyíregyházi Szabó Lilit is megszerezte. Az UTE sok távozója között van a Lacombe házaspár, a feladóátló Zsófia és a másodedző Vincent, akik nyár óta a Fatumot erősítik.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában