megyei II.

2020.09.11. 09:48

„Mindkét csapat számára fontos lesz ez a mérkőzés, ennek megfelelően nagy küzdelmet várok”

A megyei II. osztály 4. fordulóját rendezik a hétvégén. (kezdés: 16 óra, ifi: 14 óra)

Nyírerdő csoport

Tippel: Kertész Milán, a Ladányi TC edzője

Őr (6.)–Fényeslitke (12.): – Országos hazai.

Nyírmada (7.)–Kék (13.): – Érzésem szerint döntetlen születik.

Dombrád (14.)–Szabolcsveresmart (16.): – A Veresmart jobb csapat annál, amit eddig mutatott, pontot vagy pontokat fog szerezni.

Ladányi TC (2.)–Jéke (15.): – Mindenképpen szeretnénk begyűjteni hazai pályán a három pontot.

Gergelyiugornya (1.)–Tiszakanyár (9.): – A csoport egyik rangadója, bármi előfordulhat, de a hazaiakat egy picit esélyesebbnek látom.

Nyírkarász (5.)–Záhony (4.): – Újabb rangadó. Én úgy gondolom, hogy a Karász ezúttal nem fog hibázni.

Újdombrád (3.)–Vaja (8.): – A Újdombrád eddig szerintem meglepetéscsapat, de a Vaja most pontot fog szerezni.

A Tuzsér–Pátroha mérkőzést szeptember 23-ra halasztották.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Nagy Gábor, a Tiszalök edzője

Tiszavasvári (10.)–Nyíribrony (13.): – Egy szoros, küzdelmes mérkőzésen egygólos hazai győzelmet várok.

Nyírbéltek (14.)–Apagy (5.): – A Bélteknek hazai pályán lassan el kell kezdenie pontokat gyűjtögetni, de úgy gondolom, ez még nem most fog bekövetkezni. Vendéggyőzelmet tippelek.

Kállósemjén (4.)–Geszteréd (8.): – A Geszteréd főként hazai pályán erős. Bár nem fogja könnyen adni a bőrét, mégis a Semjén a mérkőzés esélyese.

Levelek (9.)–Biri (7.): – A Biri rendkívül kellemetlen ellenfél, a Leveleknél pedig sosem lehet tudni, hogy éppen milyen összeállításban tud pályára lépni. Gólgazdag, háromesélyes mérkőzés lesz.

Kótaj (1.)–Nagykálló (2.): – A Kótaj bajnokesélyesként dominálni fog hazai pályán, és megnyeri a mérkőzést.

Kálmánháza (12.)–Tiszalök (6.): – Mindkét csapat számára fontos lesz ez a mérkőzés, ennek megfelelően nagy küzdelmet várok. Mindenképpen szeretnénk elhozni mindhárom pontot!

Rakamaz (11.)–Nyírlugos (15.): – Úgy gondolom, Rakamazon a pihenő alatt összerakták fejben a dolgokat, és ezúttal megtörik a jég. Hazai győzelmet várok.

Szabadnapos: Nyíregyháza Spartacus II.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Kiss Ernő Róbert, a Nagydobos edzője

Nyírbátor (3.)–Nábrád (12.): – A nagyon szimpatikus, bajnokesélyes újonccsapattal jó kapcsolatot ápolunk, magabiztosan hozzák a kötelezőt.

Sonkád (15.)–Tisztaberek (11.): – A másik újonc beragadt a rajtnál, szoros mérkőzés várható, de az erőviszonyok a Berek felé billennek

Hodász (10.)–Szatmárcseke (8.): – A két, közel egyforma képességű gárda összecsapásán ­döntetlent várok, esetleg a hazai pálya előnye ­dönthet.

Milota (14.)–Ópályi (6.): – A rutinos szomszédjaink elhozzák a három pontot Milotáról. Főleg akkor, ha a nagy Szender Sanyika jó napot fog ki.

Nyírcsaholy (5.)–Kocsord (9.): – Szomszédvári derbi a javából. Szoros mérkőzésen bármi előfordulhat.

Nyírvasvári (4.)–Csengersima (2.): – A felkészülés során játszottunk a vasvári együttessel, amellyel szintén baráti a kapcsolatunk. Ha a küzdő arcukat mutatják Paulik Janiék, akkor otthon tarthatnak egy pontot a nagyon jó erőkből álló simaiak ellen.

Nagydobos (13.)–Encsencs (7.): – Az első őszi hazai bajnokin, kitűnő pályánkon a győzelem igényével lépünk pályára a sok rutinos játékost felvonultató encsencsiek ellen.

Szabadnapos: Vámosoroszi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában