NB III.

2020.09.07. 07:47

Most a Sényőé volt a hajrá

Páll Zsomborék idegenben nyertek; a Kisvárda II. a listavezető ellen szerzett pontot.

Páll Zsombor (középen) először talált be a felnőttek között

Forrás: KM-archív / Pusztai Sándor

Fotó:

Az eddigi eredmények alapján csakis egy célja lehetett a Sényő-Carnifex FC-nek az NB III. nyolcadik fordulójában: elhozni mind a három pontot Hatvanból. Papíron esélyesebb volt a Fiumei Viktor, Imrő László edzette együttes, és a pályán is jobban mutatott, de idővel egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy gólgálára nem lehet számítani. Több helyzete és kapufája is volt a Sényőnek, védelmi hibái miatt azonban a hazaiak is veszélyeztettek. Egyik csapat sem játszott igazán jól, ám érződött, hogy a vendégek egy találattal jobbak, és megszerezhetik a győzelmet.

Érvénytelenített találat

A sors visszaadta, amit elvett tőlük a BVSC, és főleg az Eger elleni meccsen ezúttal ők szereztek gólt a hajrában, méghozzá nem más, mint a tizenhét éves Páll Zsombor, aki a 84. percben élete első találatát jegyezte a felnőtt mezőnyben.

A Kisvárda II.-re nehéz feladat várt, hiszen a forduló előtt listavezető Egert fogadta. Az első bő negyedórában mindkét csapatnak voltak helyzetei, majd kicsit leült a ­meccs. Az események a második félidőben pörögtek fel ismét. A 62. percben az addigi legnagyobb helyzetet alakította ki a Várda: Horváth Zoltánt Vaskó Tamás szerelte, ám a labda Kovácsréti elé pattant, aki nyolc méterről centikkel lőtt a kapufa mellé. Tíz perccel később Horváth fejezett be egy kontrát, de lesről talált a kapuba. A hajrában a hazaiak egy újabb nagy helyzetet puskáztak el, majd a mérkőzés utolsó momentumaként Vaskó fejelt fölé öt méterről. Maradt a döntetlen, ami azt jelenti, hogy a Kisvárda a második csapat, amely pontot tudott szerezni az Eger ellen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában