mennyei

2020.09.05. 20:26

„Nem nyilatkozom, úgy sem érdekelt senkit sem.”

A megyei II. osztály 3. fordulójában a Kelet-Magyarország csoportban 4 mérkőzést, míg a Pannónia Zrt. csoportban egy találkozót rendeztek szombaton.

Kelet-Magyarország csoport

Csengersima-Sonkád 10-0 (3-0)

Csengersima, 100 néző, v.: Mónus.

Csengersima: Székely – Domokos, Orosz, Korponai, Horváth, Bandula (Kerekes), Tóth, Mona (Volkán), Balogh (Lancsár), Dávid, Lacatos. Edző: Volkán Roland.

Sonkád: Schwaner – Siket, Kálló, Kerekes (Botos V.), Sankó, Nagy B., Német (Dobos), Nádasdi (Varga), Nagy Zs., Tóth, Botos Á. (Csokai). Edző: Homoki Endre.

Gól: Dávid 6, Lacatos 2, Horváth, Tóth, Ifi: 3-3.

Volkán Roland: – Nem egy célokért küzd a két csapat, ahogy azt az eredmény is tükrözi. Kívánom a sonkádiaknak, hogy ők is érjék el az övéket.

Homoki Endre: – Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapathoz jövünk. Felőröltek minket, sokat edzenek és jó képességű játékosokkal van tele a csapat.. A fiúk harcoltak, sajnos volt két sérülés nálunk. Szokni kell nekünk ezt a légkört.

Nábrád-Nyírcsaholy 0-7 (0-3)

Nábrád, 70 néző, v.: Kovács I.

Nábrád: Pásztor A. – Pásztor N., Balogh, Kónya, Suba (Lengyel), Kanyó, Kovács (Rácz), Tejfel (Paládi), Banga, Bartha, Pásztor L. Edző: Végh András.

Nyírcsaholy: Kedves – Deák, Erdei, Balogh, Petrohai L., Turbula, Petrohai Gy., Mihálku, Lakatos (Páskuly), Székely, Ruha. (Orgován).Edző: Tóth Zoltán.

Gól: Petrohai L.3, Turbula, Erdei 2-2. Ifi: 1-1.

Végh András: – Nem tudunk mit tenni, fejet hajtunk a győztes csapat előtt. Ehhez a nagy különbségű győzelemhez csak gratulálni tudok Zoli barátoméknak.

Tóth Zoltán: – Gratulálok a srácoknak a mai játékhoz és hozzáálláshoz. Úgy érzem ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok Mihálku Zsolti első felnőtt csapatbeli játékához. További sok sikert Bandi barátoméknak.

Szatmárcseke-Milota 3-1(2-0)

Szatmárcseke, 100 néző, v.: Balogh.

Szatmárcseke: Juhász – Móricz (Bozsányi), Kövesligeti, Hadadi, Mándi, Algács E., Sztáraszta, Geletey (Algács E.), Algács M., Császár (Mursa), Kóczé. Edző: Hadadi Ferenc.

Milota: Kánya (Lakatos) – Lukács, Fejes M., Lázár (Fóris), Rétfalvi, Mikuljuk, Balog (Balogh), Delényi, Bunna, Fejes P., Lizák. Edző: Elek László.

Gól: Császár 2, Kövesligeti, illetve Fóris. Ifi: 6-3.

Hadadi Ferenc: – Ebbe az évben kiböjtöltük ezt az első győzelmet, vártunk rá eleget, de annál édesebb a siker íze. Gratulálok a fiúknak, hogy egy hónapos kihagyás után ilyen akarattal álltak a mérkőzéshez, amelyet úgy érzem megérdemelten nyertünk. Köszönjük, Homoki Bandiéknak a segítséget a pálya rendbetételéhez, és Mindák Jóskáéknak a vacsorát. Gratulálok az ifik győzelméhez.

Elek László: – Nem nyilatkozom, úgy sem érdekelt senkit sem.

Vámosoroszi-Hodász 3-0 (1-0)

Vámosoroszi, 100 néző, v.: Tordai.

Vámosoroszi: Nagy – Bakó (Kiss), Somogyi R., Riskó (Somogyi L.), Rigó, Banga, Imre (Bornemissza), Róka, Kerekes (Hadi), Somogyi T., Szabó. Edző: Riskó Tibor.

Hodász: Szimuly – Botos Gergely (Horváth R.), Haga (Pályi G.), Vass, Takács, Mondom (Pályi Zs.) Botos Gábor (Pálfi), Horváth, J., Botos R. (Kozák), Sztároszta. Edző: Pálfi József.

Gól: Szabó, Imre, Kiss B. Kiállítva: Somogyi R. (47.p.) Ifi: 2-1.

Riskó Tibor: – Csak dicséret illeti a csapatot, amiatt, hogy emberhátrányban is gólokat tudtunk rúgni. Jelesre vizsgáztak a fiúk a mérkőzésen. Külön gratulálok Kiss Bence góljához.

Pálfi József: – A mérkőzés képe alapján nem láttam ennyi különbséget mint az eredményben. Minket zavart meg a hazai kiállítás. Felvettük a kesztyűt a szabálytalanságok terén. Nem a játékkal foglalkoztunk. Ezt a hazai csapat kis gólokkal kihasználta, mi pedig egy nagy gólt sem tudtunk rúgni, így eldőlt a mérkőzés.

Pannónia Zrt. csoport

Tiszalök-Nyírlugos 5-1 (2-0)

Tiszalök, 80 néző, v.: Éva.

Tiszalök: Fábián – Benyusz (Balogh S.), Balogh A., Cseh (Majoros), Puncsák (Bacskai), Kiss, Péntek (Magyar), Aszalós M. (Kiss), Aszalós T., Szanics, Gál. Edző: Nagy Gábor.

Nyírlugos: Babeczky – Kavalecz, Debreceni (Lakatos), Illés, Jávor, Fézer, Peják (Balogh), Sveda, Csákányos, Holló. Edző: Kavalecz Béla.

Gól: Cseh 2, Aszalós M., Szanics, Kiss, illetve Kavalecz. Ifi: 2-1.

Nagy Gábor: – A játékunk messze állt a jótól, de eredményes volt és ez a lényeg. Gratulálok az ifik első győzelemhez. További sok sikert kívánok a Nyírlugosnak.

Kavalecz Béla elnök: – Gratulálok a lelkesen játszó csapatnak a győzelméhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában