NB III

2020.09.05. 19:15

Sényői siker, kisvárdai pontszerzés

Az NB III.-a csapataink ezúttal szombaton léptek pályára.

Forrás: kisvardafc.hu

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 8. forduló

Hatvan–Sényő-Carnifex FC 0–1 (0–0)

Hatvan, 150 néző, v.: Tamási (Flinta, Tinnyei).

Hatvan: Halasi – Virág, Fék (Bogdán), Kitl, Karácsony, Gál, Lukács (Fellner), Katona, Simon (Sárközi), Bartók, Labát. Edző: Gulyás Gábor.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács (Schmidt), Hadházi, Barta (Páll), Lakatos L. (Fenyőfalvi), Szokol, Farkas, Lizák, Kapacina V., Orosz. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Páll Zs.

Kiállítva: Gulyás (edző).

Mesterszemmel

Imrő László: – Gratulálunk Páll Zsombornak élete első felnőtt NB III.-as góljához, amivel el is döntötte e a három pont sorsát. Nem igazán játszottunk jól, ennél sokkal többre vagyunk képesek, de jelen esetben a győzelmünk volt az első számú célunk és ezt teljesítettük is. A mérkőzés végén nem alakult volna ki közjáték, ha a hazai csapat kétszer visszaadja nekünk a labdát sérülések után. Ettől függetlenül gratulálok a hazaiaknak és további sok sikert nekik a folytatáshoz.

Kisvárda II.–Eger 0–0

Várkerti Stadion, 150 néző. V.: Erdélyi (Skover, Török).

Kisvárda II: Odincov – Avetiszjan, Kravcsenko, Vass, Lakatos Cs., Melnik, Szőr, Himics, Atamasz, Kovácsréti, Horváth Z. Edző: Szabó Balázs.

Eger: Nacsa – Debreceni, Katona, Vaskó, Nemes, Géringer, Hegedűs, Pál, Kis, Vajda (Gresó) – Boros G. (Olasz). Edző: Sütő Szilárd.

Mesterszemmel

Szabó Balázs: – Lehet, hogy picivel többet birtokolta a labdát az Eger, viszont a második félidőben mindkét csapat előtt ott volt a lehetőség, hogy a tipikus egygólos meccsen megszerezze a győztes találatot. Mivel ez nem történt meg, igazságosnak mondható döntetlen lett a vége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában