kerékpár

2020.09.18. 09:20

Szeptemberi ViniBike-sikerek

Az elmúlt hétvégén jól taktikáztak a vásárosnaményi versenyen.

Aranyosi Péter, Sárosi Endre, Szvatkó Péter és Vinnai Zsolt

Fotó: ViniBike

A közelmúltban két versenyen is rajthoz álltak a ViniBike kerekesei. Tiszafüreden, a Tour de Tisza-tó versenyen 140 km volt a táv.

Eredményes volt a szökés

– A 140 kilométeres verseny első lassú rajtja után jött az éles rajt, Aranyosi Péter és Horváth Zsolt kezdte el támadni a mezőnyt. Ebből hamar kialakult egy ötfős szökés, ami közel 120 kilométeren keresztül a célig tartott. Sajnos Horváth Zsolt defektet kapott, így a szökevény csoportban elöl Vinnai Zsolt maradt, és a végén elsőként haladt át a célvonalon.

Aranyosi Péter negyedik lett hosszú távon. A rövid távon is indultak többen, ami egy kört jelentett a Tisza-tó körül. Itt Szvatkó Péter ­abszolút első lett, női master korcsoportban Öri Nóra pedig a második helyen végzett – számolt be lapunknak Vinnai Zsolt, a ViniBike Kerékpáros Sportegyesület vezetője.

Az elmúlt hétvégén Vásárosnaményban pattantak ismét nyeregbe a kerekesek. A vinibike-osok jól taktikáztak, hiszen a helyzeti előnybe hozott Sárosi Endre meg is nyerte a master kategóriát, Aranyosi Péter lett a második, Vinnai Zsolt defekt miatt nem tudta befejezni a versenyt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában