Futsal

2020.09.05. 08:10

Teszteltek a játékvezetők is

Négy játékvezető képviselte megyénket az országos futsal-játékvezetői edzőtáborban.

Forrás: Szilágyi Norbert archívuma

Az első osztályban már túl vannak egy fordulón, a második vonalban pedig most kezdődik a 2020/2021-es bajnoki évad a honi futsalban.

A játékvezetők szokásos, kétnapos összetartáson vettek részt a bajnoki rajt előtt. Szabolcs-Szatmár-Bereget Szilágyi Norbert (FIFA), Takács Ákos, Kiss Petra (NB I.) és Harsányi Csaba képviselték.

Sikeres felmérő

Az üllői sportcsarnokban fizikai felmérőn adtak számot felkészültségükről. Aki elindult, kivétel nélkül teljesítette a penzumot. Azt követően szellemi tesztet oldottak meg, e téren is mindenki határérték feletti pontszámot ért el. A vecsési Hotel Airportban az új szabályokra fókuszáltak, emellett videós elemzésekkel idézték fel az előző idény tanulságos szituációit. A nyitófordulóban Szilágyi Norbert bizonyíthatott, a Dunaújváros–Újpest mérkőzést vezette a nemzetközi kerettag nyíregyházi bíró. Hétfőn a Debreceni Egyetem Sport­arénájában a DEAC fogadja a Ferencvárost, ott a nyíregyházi Takács Ákos fújja a sípot Belicza Bencével, az időmérő a nyíregyházi Harsányi Csaba lesz. Azzal egy időben a Nyírgyulaj a Veszprém vendége lesz. Az NB II. nyitányán Nyírség–Nyírbátor meccs lesz Újfehértón, Csengerben pedig a Gyöngyös vizitál.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában