Megye II.

2020.10.30. 17:19

„Ezer sebből vérzik a Nyírkarász, de úgy érzem, hazai pályán megnyeri a mérkőzést”

Labdarúgó megyei II. osztály, 11. forduló – szakvezetői várakozások.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Hideg Lajos, a Rakamaz edzője.

Tiszalök (10.)–Apagy (3.): – A Tiszalök kezdeti lendülete megtört, az Apagy megbízhatóan gyűjtögeti a pontokat. Szoros vendéggyőzelmet várok.

Nagykálló (6.)–Nyíribrony (14.): – Nagykálló behúzza a kötelezőt.

Biri (8.)–Geszteréd (9.): – Két középcsapat, a hazai pálya miatt a Birit tartom az esélyesebbnek.

Kótaj (1.)–Kállósemjén (2.): – Igazi rangadó, bármi előfordulhat, a hazaiakat esélyesebbnek gondolom.

Kálmánháza (11.)–Tiszavasvári (5.): – Döntetlen körüli mérkőzés, Kálmánháza okozhat meglepetést.

Nyírbéltek (13.)–Nyírlugos (15.): – Két szimpatikus kis csapat, talán a Nyírbéltek az esélyesebb.

Rakamaz (7.)–Nyíregyháza Spartacus II. (4.): – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok egy erős ellenfél ellen, jó lenne megnyerni a találkozót.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth János, a Dombrád edzője.

Záhony (1.)–Kék (8.): – Záhony nagyon egységes csapat, úgy érzem, otthon tartja a három pontot.

Tiszakanyár (4.)–Pátroha (5.): – Szomszédvári rangadónak ígérkezik. A Pátroha kezd magára találni, a Kanyárt jó csapatnak tartom, de meglepetés születhet a mérkőzésen.

Jéke (14.)–Szabolcsveresmart (15.): – Mindkét csapat a bennmaradásért harcol, viszont a Veresmartot esélyesebbnek tartom.

Gergelyiugornya (2.)–Dombrád (16.): – Nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de ha a hozzáállásunk ugyanolyan lesz, mint múlt hétvégén, én már elégedett leszek.

Nyírkarász (13.)–Tuzsér (7.): – Ezer sebből vérzik a Nyírkarász, de úgy érzem, hazai pályán megnyeri a mérkőzést.

Újdombrád (6.)–Nyírmada (10.): – Szurkolok az Újdombrádnak, hogy az első szezonjában dobogós helyezést érjen el. A Nyírmada sok gonddal küzd, így a tippem egyes.

Vaja (3.)–Őr (11.): – Itt csak a gólkülönbség lesz kérdéses, a Vaja sokkal jobb csapat, és gólokkal veri meg az Őrt.

Fényeslitke (12.)–Ladányi TC (9.): – Egyik csapattal sem játszottunk még, parázs hangulatú mérkőzésen döntetlenre tippelek.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője.

Csengersima (3.)–Szatmárcseke (6.): – Hazai pályán a Sima hozza a kötelezőt.

Nábrád (14.)–Encsencs (10.): – Ha komplett csapattal ki tudnak állni a hazaiak, akkor megszorongathatják a masszív vendégcsapatot. Ellenkező esetben vendégsiker várható.

Sonkád (15.)–Hodász (5.): – Ha a Sonkád hozza a lelkes hazai formát, akkor otthon tarthatja a három pontot.

Tisztaberek (8.)–Vámosoroszi (4.): – Az utóbbi időkben mindig paprikás hangulatú ez a párosítás, most is az lesz. Háromesélyes a rangadó.

Kocsord (13.)–Ópályi (9.): – Szintén háromesélyes a szomszédvári derbi. Bár a kocsordiak, ha elmegy minden játékosuk a mérkőzésre, akkor otthon picit esélyesebbek.

Nyírvasvári (7.)–Milota (12.): – Van annyira jó csapat a Vasvári, hogy összekapja magát, és otthon megszerezze a győzelmet.

Nyírcsaholy (11.)–Nagydobos (2.): – Bízom benne, hogy a srácok a Bátor ellen mutatott hozzáállást átmentik erre a mérkőzésre. Tudják ők is, hogy csak akkor lehetünk eredményesek, ha csapatként működünk. Biztos vagyok benne, meg fognak tenni mindent, hogy sikerüljön megszerezni a győzelmet a jó dobosi csapat ellen. Ránk férne már a siker.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!