mennyei

2020.10.18. 16:44

„Hihetetlen, mit küzdöttek a játékosaim!”

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában három mérkőzést rendeztek vasárnap.

Fotó: Pusztai Sándor

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 9. forduló

Ibrány-Mándok 2-0 (1-0)

Ibrány, 250 néző, v.: Bíró.

Ibrány: Tóth – Kiss P. (Pápa Sz.), Szőlősi (Haburcsák), Nagy (Mészáros), Lakatos B., Csáki, Somogyi (Szabó), Gergely (Boros), Kovács, Jeddi, Linzenbold. Edző: Kiss Tamás.

Mándok: Lovász – Lakatos I., Katona, Lusánszki, Törtei, Toldi (Ari), Baglyos (Maroda), Dallos, Gyüre (Krajnyák), Illés, Elek. Edző: Dancs Attila.

Gól: Somogyi, Nagy. Kiállítva: Kovács (31.). Ifi: 1-2.

Kiss Tamás: – Nagyon büszke vagyok a srácokra, akik hatalmas küzdeni akarásukról mutattak példát! További sikert kívánok a Mándoknak!

Dancs Attila: – Az akarat győzött...

Balkány-Újfehértó 1-0 (1-0)

Szakoly, 250 néző, v.: Harsányi.

Balkány: Hegyes – Sallai, Kékesi (Nagy), Szabó, Kóka, Lakatos, Vasas, Nagy, Csatári, Szabó, Furó (Szilágyi). Edző: Mirgai László.

Újfehértó: Gégény – Kerecsen (Tóth E.), Petics, Csizmarik (Seres), Boros (Tóth Sz.), Dénes, Papp, Zámbó, Pallai G., Daróczi (Torma), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Nagy (11-esből). Ifi: 1-5.

Mirgai László: – Parázs hangulatú, kemény, igazi rangadót vívott a két csapat. Azt gondolom, hogy a végén több olyan lehetőség volt, amivel eldönthettük volna a meccset, hihetetlen, mit küzdöttek a játékosaim. Régen láttam fiatal játékvezetőt, ilyen kifogástalanul vezetni a mérkőzést, gratulálok neki! Ezt a győzelmet Obsitos Norbert elnök úrnak ajánljuk, és köszönöm a játékosaimnak ezt a születésnapi ajándékot, amit kaptam tőlük!

Piskóti Zsolt: – Sajnos ezekből az idegenbeli mérkőzésekből még nem tudunk győztesen kijönni, ehhez még érnie kell a csapatnak. A fiukat nem tudom bántani a meccsen mutatott teljesítmény miatt, mert mindkét félidőt irányítottuk. Egyéni hiba miatt kerültünk bajba, aztán ha reggelig játszunk, se lőttünk volna gólt, pedig a helyzeteink megvoltak. Köszönjük a vendéglátást!

Fehérgyarmat-Tarpa 0-2 (0-0)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Fehér.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas, Orosz, Horváth, Popovics, Németh (Doma), Kóczé (Szász), Imre, Barkaszi, Szabó, Balogh P. (Alapi). Edző: Harbula Balázs.

Tarpa: Somogyi – Fejes (Balogh S.), Szics, Dobrovolszki, Tüzes (Buda), Nádimov (Lyáh), Barta (Rácz), Vajda (Djácsenkó), Fülöp, Gál, Kurilcsik. Edző: Ivanicja Mihály.

Gól: Kurilcsik, Lyáh. Kiállítva: Fülöp (16.).

Harbula Balázs: – A hat hiányzó dacára a nyolcvanegyedik percig jól játszottunk, minden dicséretet megérdemelnek a fiúk. A jövőben erre a teljesítményre lehet építeni és bizakodni.

Ivanicja Mihály: – Bár sok figyelmet fektettünk a mentális felkészülésbe, úgy érzem, mégsem sikerült megértetni a csapattal, mennyire fontos ez a mérkőzés. Ezt tetéztük azzal, hogy hetvenöt percet emberhátrányban játszottunk, de a cseréknek köszönhetőn sikerült elérni a célunkat, ami a három pont megszerzése volt. Köszönet a srácoknak, és további sok sikert a Fehérgyarmatnak, mert jó csapat, amely végig maximálisan küzdött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában