kispályás foci

2020.10.16. 12:04

Nemes ügyért fognak focizni

Különleges kispályás focitorna lesz október 23-án reggel kilenctől a nyíregyházi Városi Stadion műfüves pályáján.

Kranyik István (balra), Csuhai Tibor és Székely János

Fotó: Mán László

A két éve alakult Socca Hungary megyénkben amolyan bemutatkozásként szervez jótékonysági tornát aminek teljes bevételét a Beteg Gyermekekért Alapítvány kapja meg! Mindezt Csuhai Tibortól a kispályás focitornákat szervező nemzetközi szövetséghez (IFS) tartozó Socca Hungary ügyvezetőjétől tudtuk meg.

A részletekbe Kranyik István és Székely János szervezők avatták be a pénteki, a nyíregyházi Walk Street Restaurantban rendezett sajtótájékoztató résztvevőit. A nevezési díjnak alsó határa van (5 ezer forint) de ettől többet is lehet felajánlani az alapítványnak, amelynek dr. Dicső Ferenc az elnöke. A stadion műfüves pályán négy játékteret alakítanak ki mégpedig nem megszokott, 4x2 méteres kapukkal. A harminckét együttes legjobbjai a nyolc csoport meccsei után egyenes kiesésben folytatják. Itt iksz esetén nem hetesek jönnek, hanem a jégkoronghoz hasonló kapura vezetés. A játékosoknak tíz másodpercük lesz a kapuba találni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában