kézilabda

2020.11.11. 17:24

A kézilabda tovább pattoghat

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) hivatalos honlapján szerdán megjelent közlemény szerint az országos bajnoki és kupasorozatok mellett a megyei bajnokságok küzdelmei is folytatódhatnak.

Forrás: illusztráció / KM-archív

A sportolók edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából a kijárási korlátozás időtartama alatt, este nyolc és reggel öt óra között is elhagyhatják otthonukat – igaz, ezt az ehhez szükséges dokumentummal igazolniuk kell. A szövetség közleménye azzal zárul, hogy folyamatosan követik a járványhelyzetet, és szükség esetén további döntéseket hoznak a versenyrendszerrel kapcsolatos kérdésekről.

- A kormányrendelet szerint a versenyszerű sport folytatódhat, amatőr és hivatásos szinten egyaránt, így a szabályozás alapján valamennyi, az MKSZ által kiírt országos bajnoki és kupasorozat folytatódhat, és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt megyei bajnokságok küzdelmei is tovább játszhatók- tájékoztatta lapunkat Dr. Tordai Ilona, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabda Szövetség elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában