labdarúgás

2020.11.12. 13:53

A Tiszakécske elutasította a sényőiek halasztási kérelmét

A megyei fociban még mindig téma, hogy ki folytatja és ki áll már le teljesen. Utóbbiak száma jóval több.

20201101 Sényő NB III. Keleti csoport 16. forduló férfi labdarúgó mérkőzés SÉNYŐ-CARNIFEX FC - KISVÁRDA MASTER GOOD II.. Fotó: Sipeki Péter SP Kelet Magyarország

Fotó: Sipeki Péter

– Mi a bajnokság folytatása amellett döntöttünk. A vezetőkkel egyeztek tovább edzünk és amennyiben a kijelölt ellenfél vállalja a mérkőzést, akkor pályára lépünk – tudatta Unchiás Rémusz, a Kelet-Magyarország csoportban egyedüli veretlen listavezető Nyírbátor LC edzője.

Nos, az már bizonyos, hogy a hét végére tervezett találkozójuk elmarad, akkor a Milotát látták volna vendégül.

– Mi befejeztük ezt az esztendőt. Úgy döntöttünk, hogy nem lépünk pályára és edzések sem lesznek. Sem a felnőtt csapat tagjainak, sem az utánpótláskorú focistáinknak – tudatta Elek László, a Milota edzője.

Noha az NB III.-as bajnokság folytatódik, a Sényő-Carnifex FC mégsem játszik szombaton – fontos megjegyezni, hogy nem a teljes folytatástól zárkózott el az együttes, csupán a hétvégi meccsét szerette volna halasztani. Az Imrő László, Fiumei Viktor edzőpárostól úgy értesültünk, hogy a keretből tíz játékos betegség vagy sérülés miatt nem bevethető, a klub a ezért kérte a mérkőzés halasztását a soron következő ellenféltől, a Tiszakécskétől.

A Magyar Labdarúgó-szövetség előírásai szerint ilyen esetben lenne lehetőség a halasztásra, amennyiben a felek tíz napon belül lejátsszák a mérkőzést. A Sényőnek ez alkalmas lett volna, ám a listavezető kécskeiek így sem mentek bele a halasztásba. A megyénkbeli együttes úgy döntött, nem utazik el a találkozóra, amit a szövetség így a hazaiaknak ír majd jóvá 3-0-val. A két edző hozzátette, mindenki döntse el maga, hogy a három pontnak így milyen szakmai értéke van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában