mennyei

2020.11.07. 18:28

„Ez kabaré”

A megyei I. osztály szombati eredményei.

Nyír-Wetland megyei I.

Nyírgyulaj-Kemecse 2-0 (2-0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Pethő.

Nyírgyulaj: Oláh – Kiss, Prakonham, Balogh, Buka, Varga, Fekete, Vass, Terdik, Pócsi, Kállai. Edző: Lukács Tibor.

Kemecse: Gégény (Bárdos) – Sándor, Szabó, Majoros, Faragó, Szaffián (Roszpopa), Tóth (László), Soós (Varga), Farkas, Hokk (Vass), Pintér. Edző: Hokk Béla.A szinvonal nem verte az eget, ám a hazaik számára a győzelem fontosabb volt.

Gól: Pócsi, Kállai. Ifi: 8-0.

Lukács Tibor: – A felejthető mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy kapott gól nélkül hoztuk le.

Hokk Béla: – Lagymatag játékunk csak azt az eredményt hozhatta.

Csenger-Fehérgyarmat 4-4 (0-4)

Csenger, 120 néző, v.: Takács.

Csenger: Makay – Péter (Béres), Antal, Stef, Varju (Csorvási), Polácsek, Nagy, Balogh (Katona), Lengyel (Bakó), Osváth, Margitics. Edző: Barcsay István.

Fehérgyarmat: Jakocska – Sukály, Orosz, Barkaszi, Kovács, Petrohai (Alapi), Németh (Szász), Kóczé, Imre, Szabó, Balogh (Horváth). Edző: Harbula Balázs.

A szünetben már elkönyvelhették a három pontot a gyarmatiak, ám a lelkes csengeriek tíz emberrel is egyenlíteni tudtak.

Gól: Polácsek 2, Osváth( 11-esből), illetve Szabó 2, Kovács (11-esből), Antal(öngól). Kiállítva: Makai (23.) Ifi:1-4.

Barcsay István: – Az első húsz percben sok helyzetet dolgoztunk ki, sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni. Az ellenfél a szünetig minden hibánkat kihasználta. A második félidőben rendeztük a sorainkat és tíz emberrel a sírból hoztuk vissza a mérkőzést. A győzelmet is megszerezhettük volna. Összességében reális eredmény a döntetlen.

Harbula Balázs: – Ez kabaré.

Nyírmeggyes-Balkány 6-2 (3-0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Veres.

Nyírmeggyes: Tóth – Hornyák, Nagy, Török G. (Szántó), Nógrádi, Batizi Pócsi (Schebli), Pálvölgyi (Szép), Gózner, Rézműves, Török I., Török S. Edző: Körmös Miklós.

Balkány: Kőrösi – Sallai, Szabó I., Kékesi (Patalenszki), Szabó M., Lakatos (Sinka), Nagy D., Csatári (Tóth), Szilágyi, Nagy T. (Hegyes), Furó (Hüse). Edző: Mirgai László.

Gól: Török I., Gózner, Batizi Pócsi, Rézműves, Török G., Török S., illetve Nagy D. Ifi: 3-4.

Biztosan tartotta otthon a három pontot.

Körmös Miklós: – Győzelmünket a csapat az elhunyt Kovács Imre emlékének ajánlja. Boldog születésnapot kívánok Ganyu Pistának, és köszönjük a támogatást. Gratulálok a csapatnak, sok sikert Balkánynak.

Mirgai László: – A mai meccs pozitívuma, hogy szépen sütött a nap. A másik, hogy a három kapusból az egyik bombagólt fejelt. Az ifi edzőmnek is be kellett állnia, ő sem vallott szégyent. Ezek után nem meglepő az eredmény. Gratulálok a hazaiaknak.

Nagyecsed-Nagyhalász 1-0 (1-0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Kosztyu.

Nagyecsed: Makó – Zámbó, Bulyáki K., Bulyáki A. (Somlyai), Szabó, Müller, Kóka, Erdős, Bernáth, Angyal, Madzin (Nyíregyházi). Edző: Homann Richárd.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Tóth G., Bartha, Kató, Hajzer, Hudák, Nagy N., Ludánszki, Simon (Tóth M.), Nagy R (Szabó). Edző: Ludánszki István.

Gól: Angyal. Ifi: 3-2. Kevesne gondolták volna, hogy egyetlen gól fog dönteni, ám ezt az ecsediek nem igazán bánják.

Homann Richárd: – Küzdelmes meccsen hálisten a gólt mi szereztük. Úgy gondolom megérdemeltük a győzelmet.

Ludánszki István: – Ma ennyi volt benne. Csináltuk a dolgunkat, de túl fiúk voltunk a pályán. A sporiknak gratulálok, rég láttam ennyire kézben tartott mérkőzést. További sok sikert Nagyecsednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában