Rally Hungary

2020.11.06. 08:58

Szuper és speciális máriapócsi műsor

A ralisok versengése előtt ralikrosszozók bemutatóznak, és Kiss Norbert kamionja is körözni fog.

Az autós szakágak kedvelői nívós produkcióknak tapsolhatnak majd pénteken a máriapócsi RabócsiRingen. A kapuk délután kettőkor nyitnak, egy órával később a ralikrossz hazai nagymenői tartanak bemutatót.

Az olasz versenyt lefújták

Olyan pilótákat láthatnak a nézők, mint Kárai Tamás, ifj. Kiss László, Mózer Attila és Mózer Márk, Vass Zoltán. A számukra tét nélküli versengésen bizonyára odateszik majd magukat. Ezt követően a Révész Truck Racing Team színeiben versenyző Kiss Norbert fog körözni a Balu névre elkeresztelt MAN kamionnal, amellyel nagy esélye volt arra, hogy harmadszor is Európa-bajnok legyen. Sajnos, az olasz versenyt a járványveszély miatt lefújták, a két futam alapján nem hirdetnek végeredményt.

Aztán jön a rali szuperspeciál, elsőként a historic kategóriával. Ezt követően ismét a ralikrosszozóké a terep, majd folytatódik a ralisok show-ja. A nyíregyházi rajtceremóniáról érkező pilóták közül először az Európa-bajnoki mezőny tagjai versenyeznek, majd jönnek az országos bajnokság részvevői.

KM


A program

15: ralikrossz show

17: rali historic

18: ralikrossz show

19: rali ERC

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában