szparika

2020.11.25. 20:05

Tartalékosan is helyt állt a Szpari

A nyíregyházi együttes szoros vereséggel távozott a korábbi válogatott és NB I.-es futballistákat foglalkoztató Vasas otthonából.

Hamed Yasinékra nehéz feladat vár szerdán

Fotó: Pusztai Sándor

A Nyíregyháza Spartacus a vasárnapi felállásánál is fiatalabb csapattal állt ki a Vasas ellen, hiszen Herczku Alex, Szabó Bálint és Torkos Máté kezdőként, Pataki Bence csereként játszotta élete első másodosztályú felnőtt mérkőzését. A Szpari így is helyt állt, de nem tudott pontot csenni a fővárosból.


Labdarúgás: NB II., 18. forduló

Vasas–Nyíregyháza Spartacus 1–0 (0–0)

Illovszky Rudolf Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Zierkelbach Péter (Vígh-Tarsonyi, Bornemissza)

Vasas: Jova – Terbe, Otigba, Szilágyi Z., Silye – Hidi M. – Kovács M., Pátkai – Balajti (Vernes, 70.), Feczesin (Köböl, 88.), Radó (Pekár, 86.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Spartacus: Fejér – Svedjuk, Herczku, Papucsek, Jánvári, Magyar (Vasziljevics, 78.) – Györgyi, Végső, Kártik (Sztankó, 74.), Szabó B. (Pataki, 74.) – Torkos (Hamed, 54.). Vezetőedző: Gálhidi György.

Gól: Balajti (47.).

Percek, események

47. perc:Radó a bal oldalon két embert is lerázott a cselével, a beadását Balajti üresen fejelhette a kapuba öt méterről, 1–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában