futsal

2020.12.21. 08:06

Alaposan kiböjtölték a három pontot

Remélhetőleg a siker egy pozitív jövőkép kezdete a gyulaji futsalosoknál.

ML

Lovas Norbert

Fotó: KM-archív

Végre! Péntek estig utoljára tavaly december 16-án nyert bajnokit a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalegyüttese. Azóta bajnokin egy döntetlenre futotta, mígnem végre megszakadt a rossz sorozat.

A kupában is sikerült

Annak a Dunaújvárosnak az otthonában, amelyet egyébként a kupában legyőztek a mieink. Pénteken este izgalmas meccsen végül 2–1-re nyertek a gyulajiak, akik amennyiben jobban összpontosítanak, a helyzetek alapján hamarabb lezárhatták volna a találkozót. Mivel ez nem jött össze, az utolsó percekben néhány idegtépő helyzet alakult ki a nyírségiek kapuja előtt.

Kapu előtti koncentrálás

Lovas Norbert | Fotó: KM-archív

– Valóban saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést – kezdte visszapillantását Lovas Norbert vezetőedző. – Leginkább az volt a probléma, hogy az ellenfél kapuja előtt alábbhagyott a koncentráció, mint ahogyan én azt vártam.

– Az első félidő végéből jól jöttünk ki, és vezetéssel mehettünk a szünetre. A második félidő elején ugyan egyenlítettek a dunaújvárosiak, de szerencsére gyorsan tudtunk válaszolni, és az egygólos előny végül kitartott a lefújásig.

– Kiböjtöltük azt a három pontot – folytatta Lovas Norbert. – Remélem, ez a győzelem egy pozitív jövőkép kezdete a csapat életében. Keményen dolgozunk majd, hogy valahogyan bennmaradjunk.

Az újfalusiakkal folytatják

A játékosok két hét szünetet kapnak, január elején indulnak az edzések. Az első ­meccs január 11-én lesz. Mégpedig kemény erőpróba, hiszen a második helyen álló Berettyóújfalu lesz a vendég a bátori sportcsarnokban.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában