futsal

2020.12.09. 09:39

Belgiumban bíráskodott a nyíregyházi sípmester

A küldése futsal Bajnokok Ligája-selejtezőre szólt.

Km

Belgiumi BL-selejtezőn bíráskodott

Fotó: Szilágyi Norbert archívuma

A nyíregyházi FIFA-­kerettag Szilágyi Norbert előbb a Kecskemét–Aramis élvonalbeli futsalmeccset (6–4) vezette, majd a Szolnok–Békéscsaba másodosztályú nagypályás bajnokin (0–0) asszisztált, utána pedig repülőgépre ült, és belga földön landolt. A küldése futsal Bajnokok Ligája-selejtezőre szólt.

A járványhelyzet miatt az UEFA Végrehajtó Bizottsága új formában rendezi a futsal BL-t, egymeccses, egyenes kieséses párharcokat vívnak a csapatok a legjobb nyolc mezőnyéig. A Magyarországot képviselő MVFC-Berettyóújfalu Tbilisziben 3–2-re győzte le a grúz bajnokot.

Belgiumban a Charleroi fogadta a Lynx együttesét, és jóformán felbillent a pálya. A vendég gibraltáriak csak a szépítő gólra voltak képesek, a házigazdák tizenháromszor voltak eredményesek. A magyar játékvezető az olasz Dario Pezzutóval bíráskodott, az időmérő a belga Thomas Zambuto volt, honfitársa, Yasin Alageyik látta el a tartalék játékvezetői teendőket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában