Úszás

2020.12.12. 10:13

Dóri a négyesen negyedik száz pillén, Ivett negyedik ötven mellen

Szombaton zárónapjához érkezett a százhuszonkettedik alkalommal kiírt felnőtt úszó bajnokság.

A kaposvári uszodában csak délelőtt volt program, mégpedig tizenkilenc döntőt és a 800 férfi gyors erősebbik időfutamát.. A negyedikben volt érintett a Nyíregyházi Sportcentrum színeiben 200 pillangón bronzérmes Hatházi Dóra. Az 50 pille előfutamában remekelt Dóri és az legjobb idővel került a fináléba.

Féltávnál Dóra fordult elsőkén a záróhosszra, aztán sajnos a riválisok erősíteni tudnak, így Dóra végül negyedikként csapott célba. Nála igen érezhető volt a kora délelőtti úszás, hiszen pénteken délután egyedül Dóri úszott 1 percen belül és azzal a döntőt is megnyerte volna. Persze ez a negyedik hely is megsüvegelendő.Érdekesség, hogy a legjobb ideje Kapás Boglárkának vol- 1 perc 8 század – , aki a B-döntőt megynyerte, így kilencedik lett.

Ivett is negyedik ötven mellen

Nem sokkal később az 100 mellen bronzérmet begyűjtő Szurovjcsák Ivett lépett a 6-es rajtkőre az 50 mell döntőjében. A hajrá nagy csatát hozott, Ivett végl szintén a negyedik helyen ért célba a pénteki előfutamban elért idejétől kissé elmaradva.

A 800 férfi gyors szombati időfutama után kiderült, hogy Tajthy Milán végül az egyéni csúcsával a 10. helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában