grappling

2020.12.08. 09:44

Földharcban szerzett érmek

A nyíregyházi ZR Team sikerei a grapplingbajnokságban.

KM

Halász Dávid (középen) és tanítványai

Fotó: ZR Team

A közelmúltban egy nívós küzdősportgála részeként rendezték meg Szegeden a felnőtt grappling (földharc) bajnokságot. A nyíregyházi ZR Team brazil jiu jitsu klub színeit négyen képviselték. Halász Dávid tanítványai közül hárman is az idén lettek nagykorúak, így a felnőttek között elért eredményük megsüvegelendő.

Február után versenyeztek

A gi kategóriában (jiu jitsu edzőruhában) Bodó Márk (66 kg) a második helyen végzett, Bánszky Dániel (84 kg) és Szabó Tibor (92 kg) a dobogó harmadik fokára állhattak, a no gi kategóriában Szőgyényi Attila (66 kg) ezüstéremmel térhetett haza.

– A vírusjárvány miatt a szegedit megelőzően februárban volt az utolsó versenyünk. A srácok folyamatos edzésben voltak, és az esztendő zárásaként a sok gyakorlás meg is hozta a gyümölcsét. Nagyon büszke vagyok rájuk, mivel többen gyerekkoruk óta a tanítványaim, és csodálatos érzés látni, hogy a felnőttek között is sikeresek – vélekedett Halász Dávid, a ZR Team vezetője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában