Kézilabda

2020.12.05. 11:04

Szalkán két pontot várnak a Mikulástól

A Kisvárda mestere bízik abban, hogy tovább tart csapata lendülete.

BB

20201107 Mátészalka fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország Mátészalka - Vitka női NBII kézilabda mérkőzés.

Fotó: Pusztai Sándor

Hölgyeknél az utolsó idei fordulót rendezik az NB II. Észak-keleti csoportjában, a három kiírt mérkőzésből viszont kettőt elhalasztottak, így a Mátészalka–Hatvan találkozó lesz a csoport évzáró mérkőzése.

– A meccset eredetileg Hatvanban rendezték volna, azonban a hevesiek jelezték, hogy teremproblémákkal küzdenek, ezért felcseréltük a pályaválasztói jogot – avatott be a részletekbe Drabik Péter, a Mátészalka trénere. –De ha már így alakult, szeretnénk szépen búcsúztatni az évet. Remélem, hogy a Mikulás nem virgácsot, hanem két pontot hoz a zsákjában.

A férfiaknál a Tiszavasvári szabadnapos, Hadas Sándor csapata jövő hétvégén Hajdúböszörményben zárja a szezont. A Fehérgyarmat szintén nem lép pályára, a Bőcs elleni találkozójukat a borsodiak kérésére halasztották el.

Kötelező a győzelem

Szombaton a Kisvárda a Nád­udvar vendége lesz. Vendéglátójuk megyénkbeli csapatok közül a Tiszavasvárit és a Fehérgyarmatot is legyőzte, Türk Ferenc csapatára sem vár kéjutazás.

– Kellemetlen ellenfél a Nádudvar, ráadásul egy időpontban játszunk a Nyíregyházával, ezért a kettős játékengedéllyel rendelkező három játékosunkra nem számíthatunk. Foghíjasan megyünk, de bízom benne, hogy megmarad az elmúlt három meccsen mutatott lendületünk – mondta Türk Ferenc, a Kisvárda edzője.

A hét utolsó napján Hajdúnánáson szerepel a Nyírbátor. Petneházi Zsolt szakosztályvezető szerint csak a győzelem elfogadható számukra.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában