Szpari

2021.01.15. 09:35

A paksiak ellen mertek és nyertek

Hornyáknak a talpa fájt, Hamednek a szalagjai sérültek meg.

ML

Gresó Mátyás (b) és Dankó Gergő klubigazgató

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Kivágták a rezet a Szpari focistái Telkiben. Szerda délután itt játszottak edzőmeccset az NB I.-es Pakssal, és a hajrában nyolc perc alatt három gólt szerezve fordítottak és nyertek 4–3-ra.

– Elsősorban az tetszett nagyon, hogy mertünk bátran játszani az élvonalbeli Paks ellen – tekintett vissza a szerdai találkozóra Gálhidi György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Összességében elégedett

– Igazából ez volt a legfontosabb. Ami nem tetszett, az elsősorban az első félidőben kapott két gól. Ám az igazsághoz tartozik, hogy a térfelünk nagy részén igen jeges volt a pálya, nagyon nehéz volt megállni. Ezekből adódtak a problémák például a kapott gólok előtt is. Összességében természetesen elégedett vagyok, hiszen négy gólt lőttünk, ráadásul hármat a hajrában.

Hornyák Marcell hiányzott a találkozóról. A támadó a talpát fájlalta, a bemelegítésnél is érezte, emiatt nem játszott. Szerencsére nem tűnik komolynak a baj, és csütörtökön már gyakorolt. Yasin Hamedre ráesett az egyik paksi védő, emiatt a térdénél és a bokájánál is meghúzódtak szalagok. Akkor komolynak tűnt a sérülés, mert nagyon fájlalta a lábát. Szerdán már megröntgenezték, csütörtökre már jelentősen csökkent a fájdalma.

Újabb igazolás

Szokol Zsolt és Paku Roland után Gresó Mátyás a harmadik új igazolása a Szparinak.

Gresó Mátyás (b) és Dankó Gergő klubigazgató | Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Az Egerből érkezett 24 éves támadóval mindenben megállapodott a klub.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában