szavazás

2021.01.19. 10:42

Micsoda találat! – Erős Gábor szabadrúgásgólja lehet a legszebb (videó)

A Mándok futballistája szép mozdulattal vette be a Mezőkövesd kapuját.

Fotó: molkupa.hu

A MOL Magyar Kupa gólszépségversenyt hirdetett, ami keretein belül a 6-7. forduló legszebb találatát keresik. A tíz jelölt között a Mándok futballistája, Erős Gábor is ott van.

Mint ismert, a Nyír-Wetland megyei I. osztályban szereplő Mándok nagy bravúrt ért el azzal, hogy a megyei selejtezőből indulva a főtábláig jutott. Ott rögtön egy nagyhalat, a kupában tavaly döntős, NB I.-es Mezőkövesdet kapta. A Mándok igen foghíjasan fogadta a nagynevű ellenfelét, így nem tudta megnehezíteni a borsodi alakulat dolgát, 8-1-re kikapott. De az az egy mándoki gól milyen volt…

Ugyancsak ott van a legjobbak között a Tarpa futballistája, Vitalij Djácsenkó, aki a Felsőzsolca legyőzéséből (4-1) akrobatikus fejes góllal vette ki a részét.„

A szavazás roppant egyszerű: a MOL Magyar Kupa Facebook-oldalának rögzített bejegyzése alatt csupán egy kommentben kell megírni, hogy melyik gól tetszett a legjobban.

Forrás: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában