szavazás

2021.01.07. 09:33

Nem hirdettük meg hagyományos Év sportolója játékunkat

A sportújságírók szavazásának díjátadóját nézők nélkül tartják a Nemzeti Színházban.

KM, MTI

A legutóbbi játékunk győztesei

Fotó: KM-archív

Egy esztendeje már javában tartott a szavazás, sportkedvelő olvasóink és internetes portálunk, a Szabolcs Online látogatói voksolhattak arra, hogy kiket tartanak megyénk legjobb sportolóinak.

Sajnos a vírusjárvány felborította a tavalyi tervezett programot, versenyek maradtak el, bajnokságokat fejeztek be idő előtt, és nem hirdettek végeredményt. Több hazai szövetség ezek alapján nem jelölt legjobbakat, és szerkesztőségünk is úgy döntött, hogy a nagy sikerű hagyományos Év sportolója játékunkat ezúttal nem hirdetjük meg. Nagyon reméljük, hogy ez egy különleges és utolsó alkalom volt, és az idei legjobbakra majd voksolhatnak olvasóink és a portálunk látogatói.

Előre felvett elemek

A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 63. alkalommal kiírt Év sportolója-szavazásának díjátadóját január 11-én, a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a Nemzeti Színházban kialakított stúdióban. Az előre felvett elemekből összevágott 90 perces adás 19.45-től lesz látható az M4 Sporton.

A napokban tartott online sajtótájékoztatón Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke jelentette be a kategóriák első három jelöltjét, egyúttal jelezte, hogy a rövid határidő ellenére a tavalyinál több, 412 voks alapján alakult ki a sorrend.

Az e-sportolókat is díjazzák

Az elnök emlékeztetett rá, hogy idén eddig soha nem látott körülményekhez kellett alkalmazkodniuk, ezért a gálát nézők nélkül, előre felvéve rendezik meg, és igyekeznek a találkozások és a fizikai kontaktok számát minimalizálni. Szöllősi György kitért arra, hogy ismét kiosztják a tavaly debütált, az Év Szabadidősport-eseménye, valamint az Év E-sportolója díjakat is, utóbbit Vlad Marinescu, a Nemzetközi E-sport Szövetség közelmúltban megválasztott elnöke nyújtja majd át, és idén is átadják az MSÚSZ életműdíját.

KM, MTI


Jelöltek

Az év férfi sportolója: Fucsovics Márton, Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik

Az év nő sportolója: Kapás Boglárka, Karakas Hedvig, Kovács Zsófia

Az év fogyatékos sportolója: Berentei Judit, Kiss Péter Pál, Osváth Richárd

Az év csapata. Hagyományos sportágak: a Ferencváros focicsapata, férfi labdarúgó-válogatott, férfi vízilabda-válogatott

Egyéni sportágak csapatversenye: Babos Tímea, Kristina Mladenovics, férfi teniszválogatott, női tornászválogatott

Az év edzője: Märcz Tamás, Szerhij Rebrov, Marco Rossi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában